Komentari na vest

Jutro posle Bajernove sramote: Nije potrebno vikati u svlačionici kad gubite 1:4 od Bohuma...

У

Упамекано....

pre preko 2 godine

Добра ми она напомена да је у немачкој јединица најбоља оцена за играча док је је петица најслабија. Шта је то сироти Упамекано играо кад је завредио оцену 6?
B

Bwin & Co

pre preko 2 godine

Pogledajte malo sponzore Bayerna,Mancestera i drugih.Mislim na kladionice,pa se zapitajte kako Bayern ili Manu uglavnom gube protiv buđavih ekipa?!E zato braćo,što imaju takve dogovore sa kladionicama da par puta u sezoni useru!
D

Damir92

pre preko 2 godine

Tako vam i treba kad igrate kvote 1.10. Ja nikad ne igram kvotu ispod 1.5 makar bio milion posto siguran .
S

Seoul

pre preko 2 godine

Bayern je jedno vreme konstantno bio pod kontrolom Uefe zbog sumnjivih mečeva. Osvoje titulu u martu i onda je do kraja svaki meč sumnjiv.
p

podesen

pre preko 2 godine

Imaju platne razrede,Alaba slobodan igrač oni mu daju 12 bruto miliona oko 6 neto,on čovek kao slobodan dobija na ruke 10milke i plata 12 Milke neto godisnje,,covek bez povreda pokriva 3mesta u odbrani ,univerzalac,leva noga,a Braca nepismeni direktor,komedija .Kad ode Leva pa dovedu nekog jeftinog panja,nas Mitar bi se nadavao golova tamo a jeftin .
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Pored tolikih legendi Bajerna braca direktor.Jeste čudna odluka.
П

Пеп

pre preko 2 godine

Опет не ваља Гвардиола...
A

Allianz

pre preko 2 godine

Pa naravno da ne valja, jer izmedju onoga što je zatekao kad je dolazio i onoga šta je ostavio kad je odlazio, je ogromna razlika.
p

podesen

pre preko 2 godine

Alaba fali
G

Gost123

pre preko 2 godine

Alkantara i Alaba
S

Seoul

pre preko 2 godine

Ma fali njima jedan ozbiljan sportski direktor i jedan dobar i iskusan trener. Braco je smejurija, više smeha izaziva svojim transfer metama nego što nešto ozbiljno radi. Mali Nagelsman nije loš trener ali zagrizao je preveliku jabuku.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Ne znam zbog cega se sad pise ovoliko o ovome. . . Izgubili ljudi,pa sta. . . Ovi iz bohuma su dali golove kao na pesu,udarcima van 16 , kakve verovatno nikad vise nece dati. . . Sledecu ce bajern isto dati pet komada i kao da se nista nije ni desilo. . . Svako sme da odigra lose i da izgubi samo jedan klub ne sme(A u evropi flora i fauna)
G

Gost13

pre preko 2 godine

Dešava se jer su počeli da se bave stvarima nevezanim za fudbal.