Kristijan Pulišić (©Reuters)
Kristijan Pulišić (©Reuters)

Juve krenuo po Pulišića, Čelsi traži 35.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.22. | 17:13

Torinezi započeli pregovore sa menadžerom reprezentativca SAD

Dovodio se Kristijan Pulišić letos u vezu sa Juventusom, ali je ostao u Čelsiju pošto Torinezi nisu prihvatili ponudu londonskog kluba da im uz novac za transfer Matijsa de Lihta pošalju i reprezentativca Sjedinjenih Američkih Država. Želeli su Italijani isključivo novac, pa je Holanđanin završio u Bajern Minhenu za 67.000.000 evra, na razočaranje Plavaca, ali i američkog krilnog napadača koji ne krije da nije zadovoljan minutažom.

Raspoloženje u Londonu bi, međutim, moglo da se promeni već ove zime. Navodno je Juventus započeo pregovore sa Pulišićevim menadžerom i pokušaće da ga dovede u zimskom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Amerikancu ugovor sa Čelsijem ističe leta 2024, pa će Italijani morati da plate obeštećenje, koje po pisanu Kalčomerkata iznosi 35.000.000 evra. Toliko Čelsi traži, mada se u Juventusu nadaju nižoj cifri pošto nekadašnji fudbaler Borusije Dortmund nema zapaženu ulogu u klubu u koji je stigao 2019.

Plavci su ga tada platili 64.000.000, takođe u januarskom prelaznom roku, ali je ostavljen Borusiji na pozajmicu do kraja sezone. Od dolaska na Stamford Bridž je odigrao 123 utakmice u kojima je dao 25 i namestio 19 golova. Njegov dolazak u Juventus verovatno bio zamena za Anhela di Mariju, pošto je iskusni Argentinac letos potpisao ugovor na samo godinu dana.


tagovi

Kristijan PulišićZimski prelazni rok 2023JuventusČelsi

Obaveštavaj me

Juventus
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara