Bremer (AFP)
Bremer (AFP)

Juve pobedio Inter u velikom transfer derbiju: Stiže Bremer!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.22. | 16:36

Brazilac na kraju pojačava gradskog rivala

Još jedna transfer sapunica je blizu konačnog epiloga.

Poslednje vesti sa Apenina glase da je Juventus u licitaciji prsa u prsa pobedio velikog rivala Inter i osigurao transfer brazilskog štopera Bremera iz Torina!

Izabrane vesti

Bremer je u Torino došao pre četiri godine ali je eksplodirao u poslednje dve sezone. Postao je jedan od najcenjenijih štopera u ligi i pogotovo se isticao sjajnim markacijama u duelima sa napadačima najboljih timova pa je stavljao u džep Vlahovića, Žirua, Osimena...

Još zimus su veliki klubovi počeli da opipavaju teren oko Bremera. Pogotovo što je u tom trenutku imao ugovor do leta 2023. godine i sada bi ušao u poslednju godinu ugovora što je značilo da bi Toro morao da ga proda po bagatelnoj ceni ispod realne vrednosti.

U februaru je Brazilac napravio džentlmenski gest prema Torinu. Produžio je ugovor na godinu dana kako bi Toro ovog leta imao bolju pregovaračku poziciju i kako bi zaradio više na njegovoj prodaji. Sa druge strane, Torinov predsednik Urbano Kairo mu je dao usmeno obećanje da će ga prodati ako neko ponudi 25.000.000 evra i da mu neće stajati na putu.

Inter je odmah stupio u kontakt sa Brazilcem i postigao usmeni dgovor oko petogodišnjeg ugovora vrednog 3.500.000 evra po sezoni.

Ali kada je trebalo da završi posao sa Torinom, Inter je naišao na neočekivan odgovor. Urbano Kairo je počeo da se pravi lud i da diže cenu. Umesto obećanih 25.000.000 evra počeo je da priča o cenama od 50.000.000 do 60.000.000 evra. Inter se nadao da će gazda Bikova ipak održati reč prema igraču i zato je sporo pregovarao oko prodaje Škrinijara u PSŽ. Plan je bio da debelo zarade na Slovaku, a onda manje od polovine novca ulože u Brazilca.

Ali u trku za Brazilca je ušao Juventus i dodao gas kada je prodao De Lihta u Bajern. Prethodnih dana je vladao rat ponudama između dva italijanska velikana za Bremera. Inter je podigao ponudu na 30.000.000 evra fiksno plus 7.000.0000 kroz bonuse plus ugovor mladog igrača Kasadejia koji bi otišao u Torino. Međutim, Juventus je nadjačao Nerazure. Danas je Stara dama ponudila Torinu čak 40.000.000 evra fiksno plus 7.000.000 kroz bonuse i gradski rival je pristao.

Ostaje još da Juve dogovori saradnju sa igračem i njegovim agentima. Ali kako se spekuliše da su mu ponudili 5.000.000 evra po sezoni sa uključenim bonusima, ni to ne bi trebalo da bude problem jer je ponuda bolja od Interove.

Posao još nije ozvaničen tako da Inter ima nekoliko sati da izađe sa novom ponudom za Toro i igrača ali je malo verovatno da će uspeti da pobedi Juventus u ovoj licitaciji...


tagovi

BremerLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara