Komentari na vest

Juventus izvisio, Barsina kasa punija za 15.000.000: Kesi ide kod Firmina

G

Gost300

pre 9 meseci

Kad se pojavilo kao on da mijenja Partija,cak je i neki navijac Arsenala to govorio,covjek ne moze u istu recenicu sa Tomasom i juce protiv Monaka je pokazao klasu vecu i od Rajsa...

Laki Luciano

pre 9 meseci

Nisu arapi upropastili prelazni rok vec pohlepni fudbaleri vec punih dzepova.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Steta jer je u Milanu bio omiljen: Menjo (Sportielo, Nava)- Kalulu (Kalabria, Florenci), Malik (Kjer), Tomori (Esteve, Simic/Bartezagi), Ernandez (Kalafiori)- Kesi (Loftus-Cik), Rejnders (Benaser, Pobega)- Cukvueze (Aleksis, Romero), Pulisic (Adli), Leao (Okafor)- ??? (Ziru, Kolombo). Kad Kjer ode u penziju ili u neki drugi klub, onda da dovedemo i nekog desnog beka ako Kalulu tu ne bude bas briljirao.
L

Lopta je okrugla

pre 9 meseci

Nigde veze...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Sta nigde veze? Timcina samo takva, zaljubio sam se u nju.
H

H@jberi

pre 9 meseci

REVOLT - VOLTER? Ili mi se čini;)

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Sedam Italijana, sest Francuza (ukoliko Adlija racunamo samo kao Francuza, a ne i kao Alzirca), dva engleza, jedan Portugalac, jedan Danac, jedan Nigerijac, jedan iz Obale Slonovace, jedan belgijanac, jedan holandjanin, jedan Alzirac, jedan svajcarac, jedan argentinac, jedan nemac, jedan amerikanac i jedan Srbin (Simic) ili jedan Italijan (Bartezagi).
L

Lopta je okrugla

pre 9 meseci

Nigde veze.Vest o Kesiju (trenutno igracu Barse) i Juventusu a ti pises o sastavu A.C.Milan-a.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

H@jberi, da, taj sam. Lopta je okrugla, rec je o bivsem igracu Milana, a covek jos uvek nije zvanicno presao u taj saudijski klub.
L

Lopta je okrugla

pre 9 meseci

Onda mozes pisati i o Donarumi,Romanjoliju...

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Ne mogu jer ne zelim da se oni vrate. Romanjoli bi mozda i bio dobar bekap samo kad bi zeleo da to bude, ali, i kad bi imao manju platu.
z

zastava 35.8

pre 9 meseci

Ali Alegri hoće još jednog igrača u srce veze, iako već ima 15 takvih. Lik nije normalan.
V

Vasilis

pre 9 meseci

UEFA i klubovi nesto moraju da smisle, lige su poprilicno oslabljene, samim tim i LS/LE. Nakon Ronalda, sada je i Mesi napustio Evropu, a Ibra se penzionisao. Ostali smo na 2 prava superstara, Nejmara koji je jos samo instagram zvezda i Mbapea koji ne moze sam da nosi svu pozornost. Haland nije interesantan lik, a on je jedini koji na terenu moze da parira Mbapeu po golovima. Mnogo je tu zvezda, ali pravih superstarova nema, pritom opada kvalitet, a na zimu ce arapi sigurno jos igraca odvuci kao i naredno leto.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

De Brujne, Vinisijus, Modric?
.

.i.

pre 9 meseci

@Vasilis Ibrahimovic ? hahahaha kakvih sve likova ima ovde. De Brujn,Rodri,Haland,Mbape,De Maria,Vilnus,Modric,Kros,Stones, Alison itd to su sve Zvezde. Otislo nekoliko propalih igraca koji inaju 30+ godiba i odmah lik napise Evropa propala. haha pustite komentar,a ti dete batali fudbal i predji na drugi sport.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Sta ti je konkretno smesno u vezi Ibrahimovica? Ta trojica i jesu bili tri najvece zvezde poslednjih 10-15 godina. Nije Vilnus (dobro nisi napisao Kaunas, svvasta) vec Vinisijus i nije De Brujn nego De Brujne.
V

Vasilis

pre 9 meseci

Sta vi pisete crna deco. Modric nije superstar, covek je verovatno top5 veznjaka ikada, ali superstar nije. Kao i KDB. Postoji razlika izmedju zvezda poput upravo Luke i Kevina, Krosa, Buskeca, Kejna, sta ti ja znam i Superstarova poput Kristijana, Mesija, Nejmara, Ibre, Mbapea. To su nivoima kao u svakom sportu. Lebron je superstar, ima mnogo zvezda u NBA, ali je Lebron ipak Lebron.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Jok, ti si superstar. Covek osvojio "Zlatnu loptu", ne znam sta treba jos da uradi u karijeri da bi bio dobar i podoban za superstara? Kontinuitet, vrhunske igre, pregrst trofeja, pusti ti popularnost i da li je magnet za navijace i medije, pricamo o zelenom tepihu.

Proficap

pre 9 meseci

Vinisijus, Haland, Mbape. Neka idu Mesi, Ronaldo i Ibrahimovic, proslo je njihovo vreme.
V

Vasilis

pre 9 meseci

Bato ti ocito ne razumes pojam "superstar". To je bas to sto si napisao, popularnost, navijaci, paznja medija. Kao sto sam i napisao, Modric je verovatno top5 veznjaka svih vremena, ali superstar nije. Ako mene pitas, mnogo je vise pruzio fudbalu i postigao na terenu od npr Nejmara, ali je Nejmar superstar dok je Modric zvezda i fantastican igrac.
p

pdk

pre 9 meseci

Haland nije zanimljiv? U kom smislu? Igracki,marketinski? Vinisijus, KDB, Belingem prave od njega superstara u Realu, Leva i ako je mator, gde je plejada mladih iz Arsenala,Oshimen...i da ne nabrajam. Otisli penzosi i ovako ovi sto nisu ni na nebu ni na zemlji
.

.i.

pre 9 meseci

@Vladarizsenke Nadam se da si bio ironican kad sk rekao da je Ibrahimovic najveca zvezda uz Mesija i Ronalda. Hahaha Nejmar igra balet izgleda po tebi,a i Inijesta,a i Xavi,a i Ronaldinjo,Vilja,Anri itd. Rekao si u Poslednjih 15 godina,a ove sto sam nabrojao tad su igrali fudbal jos uvek.Neki i sad igraju. Sve mi je jasno ali kad neko kaze Ibrahimovic super star onda znas da nemas pojma. Ibrahimovic jeste bio dobar ali nije ni u top 50 u poslednjih 15 godina. Menjajte vas dvoje sport fudbal nije za vas.Pustite komentar.Nikog nisam vredjao.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Razumem ja na sta ti mislis, ali, za mene je superstar onaj koji poseduje najvise moguce igracke kvalitete. Nemoj da pises da ocigledno nesto ne razumem, naravno da odlicno razumem, ali, nisam saglasan sa tobom.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Cuj ovog, Ibrahimovic nije ni u Top 50. Za tebe sam doktor primarijus, poslusaj sopstveni savet i predji na drugi sport.
s

steinar army

pre 9 meseci

Juventus će izvisiti za sve jer u klubu nema ni za papar . :( Posljedica dugogodišnje loše politike kluba jbg ovaj direktor iz Napulja nije čudotvoran opet ne može nikog pošteno prodati niti On ..
I

Inzaghi

pre 9 meseci

Kakav sunovrat karijere. Od glavnog veznog igrača Milana i šampiona Italije do l jedva profesionalnog pustinjskog fudbala. Barem će obezbediti 5 generacija.
S

SuperPipo

pre 9 meseci

Bas sam to hteo da napisem. Od glavnog glumca u Milanu postao je statista u Barsi i sad ide u putinju da zaradi bolestan kes. Odmah se znalo da on nije profil za Barselonu koja ga je uzela samo zato sto je besplatan, inace nikad ne bi platili obestecenje za takvog igraca. Previse sirov igrac za fudbal koji neguju. Nadao sam se pred pocetak prelaznog roka da ce ga Maldini vratiti u Milan posto takog fudbalera nisu pronasli prosle sezone, ali njegovim odlaskom te nade su ugasene. Ne uklapa se u platne razrede u Milanu koji trazi mlade igrace cije plate nece probijati 4 do 5 miliona max. Izuzetak je Leao koji je prica za sebe. Iskreno drago mi je samo sto nije dosao u Juventus, ali nadao sam se da ce otici u Premijer ligu kad vec nmze da se vrati u Milan.
@

@superpipo

pre 9 meseci

Milan je postavio plafon za plate zbog klupskog poslovanja, FFP ih je przio bas par sezona, prihodi nisu bili veliki a dugovi se gomilaju. Kako budzet bude rastao( a to je malo verovatno jer nemaju svoj stadion) tako bi i budzet za plate trebao d se dize. Doslo vreme da se trosi onoliko koliko se zaradi jbg....
T

Th14

pre 9 meseci

Jadna barselona dovodi igrace bez ugovora samo da bi ih prodali i uzeli neke pare

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Kapiram sarkazam, ali, juventus je to godinama radio...
G

Gaizka

pre 9 meseci

Da, ali ne treba zaboraviti da je Kessi postigao gol za pobedu protiv Reala kada je titula realno i osvojena, jer posle toga Real se predao.
7

777

pre 9 meseci

katalonska posla