Komentari na vest

Juventus je dominaciju platio sa pola milijarde evra gubitaka, Iguain najskuplja greška

+

+459879+878947897

pre preko 2 godine

Naravno da se pljuje po Higuainu, ali kad bi se od Ronalda oduzeli penali vidjelo bi se da je Ronaldov učinak skoro pa isti kao Higuainov u njegove prve dvije sezone i nešto bolji kad se uzme Higuainova treća sezona u Juveu u kojoj je bio rezerva. Higuain je u svojoj debitantskoj sezoni u Juveu zabio 24 gola, bez ijednog penala, Ronaldo je najbliže tome stigao u zadnjoj sezoni s 23 gola bez penala, prije tog ih je imao 19 u drugoj i 16 u prvoj. 16 ih je zabio i Higuain u svojoj drugoj sezoni, onoj prije nego što je Ronaldo stigao. Njihove brojke u LŠ su također dosta slične s Juveom. Ali najbitnije od svega, Juve je s Higuainom u te njegove dvije sezone kao glavni špic igrao finale LŠ pa sljedeće godine ispao od Reala preko penala u zadnjem minutu. U Seriji A završio oba puta sa preko 90 poena, iako su u obe sezone Roma i Napoli ozbiljno konkurirali za titulu. S Ronaldom je Juve evidentno unazadio svoju igru, ispadao u LŠ najprije u četvrt finalu protiv Ajaksa i onda dvaput za redom u osmini finala. U Seriji A su iz sezone u sezonu igrali sve slabije i slabije te u konačnici i izgubili titulu. A Ronaldo je uz sve to skuplje plaćen nego Higuain i primao daleko veću plaću. I sad će neko reć da je Higuain velik promašaj, a Ronaldo kao nije? Ali naravno, po Higuainu se uvijek pljuje, a Ronalda se uvijek diže u nebesa.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Sta sve anjeli ne bi uradio da osvoji INTEROVU TRIPLETU 🏆🏆🏆 bacio pola milijarde eura u vetar i to bez transfera ronalda i platom za tri godine, ako se i to racuna onda 800 miliona eura i opet ga razvlacila neka Ajaksova deca, pa Lion i Porto, koji mucenik kad je mislio da moze da kupi Interovu Tripletu parama, Inter ulozio onda 100 miliona eura u transfere i uzeo Tripl krunu, a ovaj mucrnik anjeli ulozi 800 miliona eura i opet nista, taman da uloze jos 5 milijardi ne bi osvojili Interovu Tripletu, dok za skudeto mu je bio dobar i mandjukic. onda je Serija A bila slaba bez konkurenata, a imali su i sudije da im osvoje skudeto, sto je sigurno sigurno je nista se nije prepustalo slucaju odma na pocetku sezone se angazuju sudije, a sad kad je Inter jak onda ne vredi ni to sto se sudije potplacaju, anjelii doveo iguaina i ronalda, hoce covek Interovu Tripletu, pa neka povede iguaina i ronalda u milano da dodju da se slikaju sa Interovom BOGINJOM, taman da potorosi jos dest milijarde eura nebi uzeo Interovu Tripl krunu, anjeliči na aparate sa sve nedvedom i navijacima koji se ponadali BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Pa gde si bre Gile, stari neroazuro??? Zar ti ne napisa pre neki dan da vise neces komentarisati vesti koje se ticu, kako ti kazes, tima koji se bori za Ligu konferencije??? Sta ti bi da prekrsis svoje dato obecanje??? Kompleksi nevidjeni, zavist ili sta je u pitanju??Tripleta kazes??? Od pre 11 godina!!! Svaka cast!!! Nego sta je inter osvojio posle toga??? Osim titule prosle godine. NISTA!!! VELIKO I DUPLO GOLO!!! Dok je neki drugi tim osvojio sve zivo na Apeninima i nakupio cak 19 trofeja u Italiji za samo 10 godina!!! Sudije potplacene kazes??? HAHAHAHAHAHA..Samo u bujnoj masti neroazura.... Kako da ne??? 9 Skudeta za redom brale!!! Tako da Gile, opusti se, smiri se jer tvom timu ide i vise nego dobro!!! FORZA GRANDE JUVE!!!
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

Morati je bacio 2 miljade da osvojite skudeto, pa dok nisu izmislili farsopoli, niste znali sta je skudeto 20 godine. Cuti tu i pokrij se jer si klinja pa se ne secas perioda kad je inter bio vecito drugi. Sedi na dupe detence koje pratis kalco od 2010 godine. Laka ti noc i Srecan Mauro Ikardi :)))))))
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Mad Max :) srecan alegri svima koji slave; srecan ikardi, Suarez, pogba :) i posebno trener Gvardiola ;) srecna i prodaja de lihta da se vrate dugovi za kijezu, kulusevskog, lokatelija igracinu :) de liht taman vredi 50 mil eura da se nekako ispalti kijeza. ti cestitas ikardija vec pet sezona sam sebi :) srecan alegri svima slave njegovov povrtaka, fino ala fine Liga Konferencije aj laku noc AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

nikola.p

pre preko 2 godine

Бла бла бла... Знате оно...око доброг коња диже се прашина... У Европи има бар још 10 најмоћнијих клубова који су у истој ситуацији...али неком је пик Јуве баш, очигледно и путем Моцарта... Свеједно. Толико тога је дао Јувентус фудбалу, толико лепоте, Италијанској репрезентацији, толико задовољства и љубави навијачима и неутралнима, па играчи, Платини, Дел Пиеро, Зидан, Буфон...ма треба ми сат времена да набрајам, нема потребе, ко прати фудбал зна... Форца Јуве! Нек цвиле душмани. Forzza Juve!
G

Gost17

pre preko 2 godine

Hahahahahahah ala si se nalupao
E

Erector

pre preko 2 godine

Postoje dvije vrste osoba kad je mišljenje o juventusu u pitanju. Jedni koji ga vole i podržavaju i drugi koji ga ne podnose. Prvi su navijači juventusa a drugi sve preostale osobe na svijetu.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Ma moj Pipitta vrijedi i vise samo za one golove protiv shintera narocito onaj na Meazzi koji je donjeo titulu kada su se nadali i lozili da ce nam oni uzeti titulu naostrub nekom trecem timu ..Nalozili se izduvali pred kraj i onda na sve i svasta kukali ,kukaju i dan danas ima jedan bolesnik sa nickom od te tekme koji svakodnevno koristi ovde
I

Inter

pre preko 2 godine

PopajFJ@ Cega se pametan stidi budala se ponosi. Da, to je ta utakmica gde je na silu oduzeta titula Napoliju, a Interu bilo ugrozeno mesto za plasman u LS. To je ta utakmica gde je kung fu Pjanic morao da dobije 3 zuta kartona da bi bio iskljucen, to je ta utakmica gde su nestali snimci komunikacije Orsata i VAR sobe bas kod kung fu udarca Pjanica nad Rafinjom. Sta to vredi govoriti nekom navijacu Juventusa, kad se isti ti ponose Calciopolijem, a da nece slucaju Pjanic sa tri zuta kartona.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Kolko neistine govoris odma cu te raskinkat u to vrijeme nije ni bilo Var-a 😁 ostalo dalje sve slijepoca pa cak mi navijac bilana govori i da je kolo poslije Napoli ostecen protiv Firenze ..Sve od komplexa koje vam je nabio najveci Ital.klub pa svima je on najveci konkurent,rival ,neprijatelj krenivsi od oba milanska kluba do napolija rome firenze torina itd svi se loze da budu rame uz rame s najvecim
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Juve kad bi sada imao napadača poput Iguaina tada, koji bi dao 20+ golova u sezoni borili bi se za titulu, i dalje to ne bi ličilo na ništa ali bi uzimali bodove. Rasturili su dobar tim, da bi sve dali Ronaldu a onda se i njega lako odrekli. Ja sam prvi pričao da Ronaldo guši neke igrače i da ne treba Juventusu ali ako si ga već doveo i zato rasturio neke druge delove tima onda nemaš izbora, guraj do kraja sa Ronaldom jer čovek daje golove. Ovako na kraju nisu uradili ništa. Na kraju nije kriv ni Ronaldo ni Higuain nego loša strategija zadnje 3-4 godine.
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Uffffffff... Sve mi suze idu na takve muke velikana!!! I Juve i Barsa pijani milijarderi, razbacivali se kako znali, pa sad nema rezultata?? Zamisli!!!! Nista im nece biti ako sad lepo stegnu kaiš, pa par godina ne kupuju igrače za 100,150 miliona, nego moraju da promovišu neku svoju decu. Barsa je ionako "preponosna" na La Masiju"... Eto im sad, nece propasti svet ako oni ne budu sampioni 2,3 godine!! Zamisli tuge?!?!?; Zivela normalnost!!!!
O

Ognjen 161

pre preko 2 godine

Najbolja stvar koja je mogla da se desi Juventusu je da izgubi titulu prošle godine i tako posle dugo godina učini prvenstvo neizvesnijim. To će privući više sponzora, više novca od tv prava...
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Marota je radio naj posao, čovek genije . . Mislim da su ga oterali kada ih je doveo na vrh jer su pomislili da dalje mogu smi, a mogli su par sezona . . Pokušali su da glume Real i da dovode preplaćene igrače . . Forza Inter . .
a

alexx

pre preko 2 godine

pa Marota je doveo ta tri najveca promasaja koje pominjete Higuaina (koji je sve samo ne promasaj), Kostu i Bernadeskija ! jeste dobar Marota posteno ali nije bezgresan kao sto kazete ! Paratici je ukanalio Juve za medalju !
G

Gost789

pre preko 2 godine

Hahahahaha Iguain greška, čovek im sam doneo onu jednu titulu i ubijao sa Dibalom
M

Malipele

pre preko 2 godine

Za sve se moze reci ali da je Higuain greska NE.Pa on i Dibala si kidali zajedno u tandemu.
R

Red Star Belgrade

pre preko 2 godine

@Malipele Najveca greska mu je sto je otisao u Juventus.Bolje da je ostao u Napoliju i postao bog kao Diego Armando Maradona,a ne da ga oteraju kao psa iako im sam doneo jednu titulu.Koja ironija: oterali ga iz Reala Madrida zbog Ronalda,a onda ga oteraju iz Juventusa isto zbog Ronalda.
R

Red Star Belgrade

pre preko 2 godine

Iguain je sve samo ne promasaj.Oni su oslabili jedini tim koji je mogao da ih skine sa trona i to uzimanjem najboljeg igraca Napolija i najboljeg strelca te sezone.Ako je on promasaj onda sta je Morata,Ljorente,Mandzukic itd.
G

Gost13

pre preko 2 godine

I da dodam, Marota u Interu ovi postali šampioni, a ostaće šampioni i ove sezone. I sve to uz nevelika ulaganja za italijanske uslove.

Mr 007

pre preko 2 godine

Sad je Juve na aParatici 😂
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Glavni razlog posrtanja giganta iz Torina!! Trebace mu najmanje dve ili cak tri godine da se konsoliduje i ponovo bude konkurentan za Skudeto, barem po mojoj proceni. Mnogo promasenih investicija Marote a pogotovo Paraticija i Nedveda se obilo o glavu upravi kluba. Dovedes igraca za dzabe, das mu ogromnu platu a onda ga se ne mozes resiti( Remzi klasican primer). Ajde dobro, prica se po italijanskim sportskim stranicama ovih dana da je Velsanin vec spakovao kofere i da ce biti prodat nekom od Premijerligasa. Sta je tu je. Imali su Marota i Paratici odlicne poslove ali su imali i promasaje sto se odrazilo na poslednje dve sezone! Paratici je dobio nogu u dupe a sada Ferarijevac Arivabene, Kerubini i Nedved pokusavaju da stabilizuju situaciju. Videcemo kako ce se situacija odvijati. Bice dosta odlazaka i prodaja ali ce takodje biti novih kupovina sigurno i to najvise na leto! Artur je na prodaju ili ce biti trampljen za nekog od igraca, Kulusevski takodje, bice interesantna zimska a pogotovo letnja pijaca.
G

Gdhdhdhdhdh

pre preko 2 godine

Marota je imao promasaje ali je isto tako znao da se lako resi svih tih promasaja dok je bio u klubu dok paratici to nije umeo sa nekim igracima i sad su u takvoj situaciji u kakvoj jesu