Komentari na vest

Juventus na ciljnoj ravnini: Depaj postao sporan, Milik dogovoren! Sledeći je Paredes

x

xxy

pre preko 1 godinu

Dobro si napisao bre Skamaka,Raspadori,Ruiz ali ajde bre da igramo sa Milikom i Paredesom .FORZA JUVE
A

ADP

pre preko 1 godinu

E jeste, bas ce Juve da dovede sada i Depaya pored Milika. Nema od toga nista. Za Juve tacno znas koga ce dovesti. Samo pogledas ko nije preko 20mil i to je to. I za Kostica i za Milika i za Paredesa sam znao da ce doci jer nijedan ne prelazi 15-20mil. Umesto da su lepo doveli Raspadorija, Skamaku, Zaniola, Ruiza. Imali su i dva beka u Udinezeu. Sve su im to drugi pokupili ispred nosa. A niko od njih nije bio preskup. Svima su se cene kretale od 20mil do 40mil. Uzasnu transfer politiku imaju. Bukvalno ne znaju gde udaraju. Ovo vise ne moze da se gleda. Nijednog beka oni nemaju, play-a isto. Mislim da je to jedini klub cija se igra zasniva bez bekova. Njima to ne treba. Tu su Sandro i De Siljo (igraci za rang kluba kakav je npr Lece). A u modernom fudbalu bekovi su skoro pa kljucne pozicije. Ceo vezni red im je isti, sve isti profil igraca koji zna da doda loptu samo najblizem do sebe ili da je vrati unazad. Nijednog igraca ne umeju da prodaju. I uvek prodaju nekoga koga i ne zele jer njih neko i hoce da kupi. A oni kojih zele da se rese e njih ne mogu nikome da uvale pa ih se jedino mogu raskidom ugovora resiti.
x

xxy

pre preko 1 godinu

Bezveze ,bolje da ni ne dolaze!Prosečni fudbaleri.E moj Juve Juve
D

Dejani

pre preko 1 godinu

To su igrači za rotaciju. Nez rotacije nema titule. Ne možeš očekivati da dovede kao Real, City ili PSG gdje ne znaš kojeg ćeš igrača radije ubaciti.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

Za Milika je Morata doktor fudbala. Depaj je precenjen igrac. Kao Dybala, samo utripovan. Paredes nit smrdi nit mirise. Takvih u veznom Juve ima... valjda se spremaju za zimu, drva uvek treba. Bolje da daju sansu klincima i da rasteraju one krseve. Da ne spominjem da od Lichstainera Juve nema beka, ali Alegriju su dobri pijani Sandro i pogubljeni De Sciglio.
J

JVPS

pre preko 1 godinu

Milik nije neki kvalitet i samo bi se rotirao sa Vlahovićem. Depaj je kalibar za prvi tim čak… Paredes nije neko pojačanje, ali daj šta daš kad su ovi trenutni užasni.
M

MenfisArkadijusLeonardo

pre preko 1 godinu

Depaj deluje da bi bio top pojačanje Milik jeste ok igrač, al ne deluje da je za najvise domete, a i sličan je tip igrača kao Duca - Depaj mi je tu mnogo bolja opcija Paredes msm da nije losa opcija, mada ne znam da li ce ga pustiti PSG (Messi)
j

je_suis_ronaldo

pre preko 1 godinu

ja bi volio da dovedu svu trojicu...za godinu ce imat problem kako da ih se rijese....pukli su ko fosna, ne znaju gdje biju...ugasili se dabogda
D

Depay

pre preko 1 godinu

Igrač za male klubove.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Ни један од наведених у најбољем случају може да се пореди са "Голфом", а хоће да се тркају са Фераријима и АМГ Мерцедесима... е мој Јуве колико само луташ.
G

Gost Juve

pre preko 1 godinu

Juve ne moze da se trka sa Ferarijem jer njihov je Ferari a ti igraci sto se spominju uglavnom su za rezervu mozda Paredes da buye starter ostali izmene napad je Kijeza Vlahovic Di marija startna kad su spremni tako da su ovo izmene