Komentari na vest

Juventus udario na svoje zvezde: Odaniji ste Rajoli, nego klubu

G

Gost1991

pre preko 2 godine

Od starta mi se Arivabene svidio, djela na terenu i ne prica gluposti. Konacno neko da progovori o ovom visegodisnjem koketiranju sa Rajolom. Od kad je Marota otisao, vidi se ovo beznadje kluba sa Nedvedom, Paraticijem, Anjelijem kojima je Bernadeski kao Zidan a Bentacur kao Pirlo. Rajoli moraju da se zatvore vrata.

Grobarzauvek

pre preko 2 godine

Sve mogu da razumem za De Ligta ali da je Dybalin agent mino rajola. Pa to nigde nisam ni cuo ni video. Što se tice De Ligta razumem ga hoce trofeje hoce da ide na vise ciljeve a ne da se bori za 4 mesto. Ali Dybala sa Cuadradom u januaru produzava ugovor koji se odlaze zbog ovih finansija sto hoce da vrate Juve u seriu b ali nema nista od toga.
N

Najbolji

pre preko 2 godine

Je De Ligt i Dybala,a Cuadrado ne zna pojma!

nikola.p

pre preko 2 godine

Ако неко зна да узима трофеје онда је то Јуветус. Најтрофејнији италијански клуб! О чему ви то... А што се тиче текста свака част на изјави Аривабене. Такав став и атмосфера мора да се устали у клубу, било ко да је играч или сарадник. А Де Лихт и Дибала су неопходни тиму и смешно је мислити да ће их Јуве баш тако лако пустити... Де Лихт је плаћен 120 милиона, најскупљи штопер у фудбалу, баш ће да врда како му ћефне, да да.