Juventus udario na svoje zvezde: Odaniji ste Rajoli, nego klubu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.12.21. | 01:44

"Veoma je lako pričati o tome koliko vam je stalo do klupskih boja, ali to morate da dokažete na terenu. Želimo da oni to dokažu", kaže Mauricio Arivabene

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Arivabene optužio je zvezde ekipe Paula Dibalu i Matjilsa de Lihta da su lojalniji menadžeru (Mino Rajola zastupa obojicu, prim.aut) nego svom klubu.

Arivabene je isprovociran činjenicom da Dibala još nije potpisao novi ugovor sa klubom, kao i komentarom poznatog menadžera, da je De Liht spreman za još jedan korak u karijeri.

Izabrane vesti

"Navikao sam da budem jednostavan sagovornik. Danas mnogi igrači imaju više odanosti prema svojim agentina, nego prema dresu kluba. Dibala je Juventusova desetka, a De Liht sjajan defanzivac. Oni moraju da rade svoj posao, mi radimo svoj, ali postoji dobar odnos. Veoma je lako pričati o tome koliko vam je stalo do klupskih boja, ali to morate da dokažete na terenu. Želimo da oni to dokažu. Dibala je imao mnogo problema u poslednje vreme, ali kada je igrao bio je dobar. On je važan igrač za Juventus. De Lihtove nastupe svi mogu da vide. Imamo dobar odnos, kada dođe trenutak razgovaraćemo sa njima, kao i sa drugim igračima. Ne pravimo razlike među njima", rekao je Arivabene.

Izvršni direktor Juventusa prethodno se dokazao dugogodišnjim radom u Formuli 1, gde je bio direktor Ferarija.

"Postoji mnogo razlika između sporova, ali kada je reč o upravljanju kompanija, razlike su vrlo male. Važno je da budete odlučni u postizanju ciljeva. Klub ima za cilj održivost računa. Tim i trener imaju konkretan cilj koji im je poznat. Želim da zahvalim navijačima, oni su važan deo kluba. Biti Juventus znači ovo: biti Juventus u teškim trenucima, pre svega. Kada stvari idu dobro, suviše je lako ući u vagon. Hvala ium na tome, nadam se da nas podržavaju i na stadionu i van njega", rekao je Arivabene.

Sada se klub suočava sa ozbiljnim optužbama za proneveru novca.

"Nikada ne postoji osoba koja radi sama, postoji tim koji radi zajedno. Ne gledam u prošlost, gledam trenutno stanje. Došlo je do dokapitalizacije, radimo na održivosti računa i konkurentnosti tima. Sve situacije su teške", dodao je izvršni direktor Stare dame.


tagovi

Mauricio ArivabenePaulo DibalaMatijs de Liht

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara