Komentari na vest

Kad ako ne sad? Svaki Jovićev udarac vredi 500.000 evra, u Žiruovom odsustvu crta mu se put

m

moni

pre 6 meseci

tako bude kada ti alavi menadžeri vode karijeru...u svemu treba biti ponizan, mogao je otići u slabiju ligu, pa i u zvezdu, ako treba i za siću, da vrati samopouzdanje i posle da pokuša u većem klubu, ovako propada i propada...
G

Gost999

pre 6 meseci

Iskreno, meni nije jasno zasto ovako nesto ne racunaju nekim drugim igracima. Jovica su nasli svi novinari da jasu, i spanski, i italijanski, i nasi. Najgore je tako kad uhvate nekog, i samo gruvaj. Decko ima tako negativne naslove, a prosla sezona mu je bila sasvim pristojna, dao petnaestak golova, imao asistencije. A da citas samo naslove, pomislio bi da gol nije dao. A sto se tice ovoga, jeste on imao 7 utakmica, ali ukupno 230 minuta, iliti 30 minuta u proseku. U vecini tih utakmica je Milan bio apsolutno dezorganizovan da mu nijednu sansu nisu napravili. Tako da ako cemo realno, bilo kakva pljuvacina ovog tipa ne bo trebalo da postoji. Ali ono, samo napises Jovic, i eto Grobara da "budu duhoviti".
P

Postoji razlika

pre 6 meseci

Nije imao petnaestak golova nego trinaest. Zasto sam sebi ne stvori neku priliku, zasto vise ne ucestvuje u igri i ne nudi se? Pusti to.
v

verni rosonero

pre 6 meseci

Los je i tu nema spora, ali ima jos par igraca koji nista nisu pokazali od dolaska u Milan, a jos malo ce polusezona. Pre svih Cukvueze koji je doveden kao bomba prelaznog roka, a lik se nije sastavio s fudbalom. Zivo me zanima koliko njegovi sutevi kostaju posto jos uvek nije dobacio loptu do golmana. Od svih dovedenih pojacanja jedino su se Rajinders, Pulisic i RLC odmah nametnuli. Rajinders igra promenljivo, los je u defanzivi, a ni napred se nije proslavio. Pulisic i RLC kao da su od stakla, doneli su kvalitet ali nmg dve utakmice da povezu. Ostali nisu vredni pomena. Spucano sto miliona u tim, a nema napredka u odnosu na proslu sezonu. Pioli ne ume da zatvori utakmicu, kasni sa izmenama i zreo je za otkaz. Diretan krivac za prosute bodove. između dve reprezentativen pauze je uspeo da od +2 napravi -6.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Nije minus sest nego minus osam u odnosu na Inter, osvojili smo samo dva boda u 4 kola, a Inter i juventus po dvanaest.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Cekaj, jel ti stvarno mislis da su mu se "svi najasili"? Hoces da kazes da je neka medjunarodna urota u pitanju? Ccc... nas narod bas ne zna nista drugo nego samo neke teorije zavjere. Svi su krivi samo nikad mi.
P

Pedja108

pre 6 meseci

A sto su novinari bili maliciozni? Da li su napisali nesto sto nije istina? Dovedes napadaca koji ukupno sutne na gol dva puta, a kamoli da da neki gol. Ono sto treba odati priznanje Jovicu je da fantasticno ume da naplati to sto ne igra nikako. Nadje poznate klubove i svi ga uzimaju, a on nista ne uradi. A plata dovoljna za tri zivota sledeca. U tome je najbolji. A fudbal, nema vajde od njega. Obecavao je zaista puno, mogao je puno, ali ocigledno da ga je mrzelo da trci.
S

Sve se moze kad se hoce

pre 6 meseci

Cukvueze (Romero), Okafor (Jovic), Pulisic (Traore)
B

Blok63

pre 6 meseci

Nije to do pakera, nego je momku voljni momenat 0.
d

d. g.

pre 6 meseci

Ako nastavi ovako za dve godine će pojačati Radnik iz Bijeljine.
j

jdjdjdjd

pre 6 meseci

Decka ne zanima fudbal.
P

Poosi

pre 6 meseci

Moraš imati dobre pakere da bi golgeter došao do izražaja. Gledao sam jednu utakmicu, nisu mu dodali nijednu loptu pa je morao da se vraća po nju.
H

Hayvan

pre 6 meseci

Uvek je do drugih kod njega. I u realu sigurno bili sve nesposobni

Proficap

pre 6 meseci

Pa i Benzema se vracao do pola terena po loptu, pa razigra krila, i Junior i Rodrigo daju golove. Ima mnogo nacina da napadac da doprinos ekipi. E sad, sto ovog naseg ne zanima fudbal, to je vec druga prica.

Zinho86

pre 6 meseci

Ja sam pročitao "Mora imati PEKARE" hahahah.Kakav je Jović debeljaner , nije ni čudo što mi je pekara sinonim za njega.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Nista ne bi pogresio i da je napisao pekare (koji su i pakeri), pakuju ga "kiflama":-D