Komentari na vest

Kad igraš 134 minuta sa igračem manje protiv Milana, onda primiš sedam komada (VIDEO)

Ž

Žvajz

pre oko 2 meseca

Šta čoveka natera da mu leao i ernandez odigraju 90 minuta a imaš igrača više i vidiš 3 0 ,ukupno 7-2 ,a za 4 dana ligaški meč,pogotovo ernandez kojeg nikad ne odmara ...
T

TD

pre oko 2 meseca

Za tri dana.
M

Mikelandjelo86

pre oko 1 mesec

Natera zakržljali mozak mister Propera.Znači čovek je malouman, koliko nema viziju, najblaže rečeno.
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Cim su dali prvi gol trebao je i leao, ziru i teo da izadju iz igre. Imali si vec tada 3 gola prednosti i igraca vise. Ali to je ono kod piolija sto on ne razmislja za sutra. Tipican trener sredine tabele. Ne ume da igra na vise frontova. Ne ume da cuva igrace jer je trener koji je odrastao na slabijim timovima koji uglavnom igraju jednom nedeljno. Koji nemaju klupu i ne rotira igrace jer nije navikao ne ume.

elmagico

pre oko 2 meseca

sami sebe izbacili
G

Gost39

pre oko 2 meseca

Razumem strast i želju za pobedom i dokazivanjem, ali da povrediš dva protivnička igrača u prvih 15 minuta utakmice i još se drcaš da si oštećen - to nikada neću moći da razumem. Obično se smatra da nam Česi nisu bliski po mentalitetu, ali po tom mesarskom pristupu protiv jačih ekipa i glumljenju večno oštećenog izgleda da jesu. P.S. Pioli ni večeras nije shvatio da ima igrača više 🤣
?

??

pre oko 2 meseca

Sloveni su i oni i mi, slican nam je jezik, slican smo i narod
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 mesec

Majk i kalabria su sami krivi za povrede,treba znati kontrolisati loptu!FORZA MILAN!!!
G

Gost0007

pre oko 2 meseca

Utakmica je bila zavrsena posle crvenog, sve ostalo rutina. Jedino mi nije jasno zasto Pioli ne izrotira tim posle 3:0, bukvalno covek ne zna da razigra tim, ovog puta rezerve. I posle kazu dobar trener, ma vazi, sutra ce mu taj Jovic mozda biti potreban a on nema minuta u nogama (Jovica uzeo kao primer).
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Ja sam to video ove sezone. Sve do sad sam mislio nema neke igrace na klupi medjutim on ne ume. Cukvuze je strasan igrac ali ne igra konstantno i ne razvija se. Sto nikako da potrefe sa levim bekom pa koga god da dovedu sedi na klupi dok se teo ne povredi. Drugi treneri rotiraju golmane ali ne on ili izvede drugi tim ili prvi a da promesa malo on ne ume.
I

Inzaghi

pre oko 2 meseca

Ajde rossoneri, uzmite jedini trofej koji vam nedostaje!