Komentari na vest

Kad Jovetić caruje u kaznenom prostoru, za Robija nema zime (VIDEO)

К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Занима ме мишљење људи из Хрватске о Просинечком. Као струци не играчу као струци. Нисам приметио њихов фанатизам према њему. Не води Динамо ни једну селекцију Хрватске колико знам није ни био кандидат. С друге стране код нас неки би секли вене. Ако има некога из Хрватске да колико толико појасни ако је уопште могуће.
N

Nisam hrvat ali mogu da ti kazem

pre oko 1 mesec

Nisam Hrvat ali odgovor je prost - bio je na klupi Crvene Zvezde i time je sebi zatvorio vrata Dinama, Hajduka, Rijeke - najvecih hrvatskih klubova. Jednostavno ga navijaci ne bi istolerisali. Sto se Hevatske reprezentacije tice - zasto menjati selektora koji donosi medelje? Mislim nije nauka povezati sta i kako.
?

??

pre oko 1 mesec

Cemu to "mislim nije nauka povezati sta i kako"? Hteo si sebe da uzdignes ili njega da spustis?
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Мишљења сам да је Просинечки просек као струка и да су га Хрвати проценили боље него ми овде.
?

??

pre oko 1 mesec

A po cemu smo ga mi precenili? Jedan od prvih poslova, mozda i prvi mu je u zvezdi dok je zvezda bila u krizi i nije mogla da dovede boljeg od njega. Gde je on jos po srbiji trenirao?
M

Mteandir

pre oko 1 mesec

Trenirao je Robi u Hrvatskoj Rudeš i nije napravo ništa mada je i Rudeš jako loš, pre toga je takođe bio trener po raznim mestima i nije napravio baš nešto posebno. Ja često idem u Zagreb jer sam tamo živeo pre rata, video sam Robija u centru grada, video sam ga kod njegovih terena za padel tenis koje ima. Mislim da spada u onaj sloj bivših igrača koji baš nije načisto šta da radi u životu posle fudbala, malo je trener malo neki privatni biznis i tako to. Inače je tačno da ga mi zvezdaši volimo mnogo više od Hrvata, za nas je možda i uz Deja najbolji igrač generacije iz Barija a za njih je samo još jedan igrač, mislim nije da ga ne vole ali nema taj status kao u Srbiji kod zvezdaša sigurno.
S

Subjektivni komentator

pre oko 1 mesec

Robert je trener starog kova, netko tko ne "usavršava", i takav će biti do kraja karijere. Nešto tipa Safet Sušić. Takav je i pokojni Ćiro bio. Nogometne gromade koje su ostavile neizbrisiv trag na balkanu i ogroman u svijetu. U Hrvatskoj se Robi itekako poštuje, uz Bobana je najomiljeniji igrač te generacije, ali trenerska karijera je druga stvar. Prosinečki nije trenerska klasa, čak se vodi kao ispodprosječan trener u Hrvatskoj, ali kada te je jedan Prosinečki trenira, sasvim sigurno ti neće nedostajati motivacije da pokažeš šta znaš i možeš. Sportski pozdrav!
z

zaboravite

pre oko 1 mesec

cg je premala i nema kvaliteta, jedino vaterpolo i zenski rukomet,kosarka donekle...ostalo zaboravite..a zuti nije nikakav trener. u rangu save mikosevica i krstajica. ( inace gde je taj trenerski ben aflek ?)
?

??

pre oko 1 mesec

Pa sta sad, da se ne takmice u drugim sportovima zato sto su mali? Poredjenjem prosineckog i krstajica si lupio glupost nad glupostima
N

Nas si

pre oko 1 mesec

Zuti je ljudina! Planina.