Komentari na vest

Kad najveće zvezde pucaju penale i da li je bolje biti prvi ili peti izvođač?

i

ivanhr

pre preko 1 godinu

Fm,sta bi ti dao za jedan jedini šut.....
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Kada imaš odličnog golmana kao sada Argentina i Hrvatska, onda najbolji treba da šutiraju na početku jer postoji velika verovatnoća da golman odbrani 1 ili 2 penala i da odmah rešiš penal seriju ili makar da rasteretiš ostatak ekipe.
F

FM

pre preko 1 godinu

Prvi penal treba da sutira kapiten, nebitno koji je igrac, pa makar i golman. Kada sam video da Rodrigo prvi puca, znao sam da gube. Covece, kakve sve iskusne igrace imas i ti pustas golobradog klinca, ma kakav on talenat bio, da sutira prvi penal nakon sto si od dobijenog napravio veresiju i primio gol u 117. minuti posle jedinog suta protivnika u okvir gola, pride lopta jos zakacila odbrambenog i promenila smer. Brazilci su bili u psihickom nokdaunu i nikako nisu smeli pustiti klinca da sutira prvi. Prvi penal je MORAO da sutira Tijago Silva.
v

vinara

pre preko 1 godinu

Peti penal treba da šutira Darko Pančev..
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Sjecam se finale LS, da li je 2001. godine, Bajern - Valensija, penali. Za Valensiju prvi sutira kapiten i vjerovatno najbolji izvodjac penala u istoriji fudbala Gaizka Mendieta, a za Bajern tek peti sutira kapiten i najiskusniji igrac Stefan Efenberg. Obojica su pogodili, a ja sam se jos tada pitao da li najbolji izvodjac treba da sutira prvi ili posljednji...
T

TzT

pre preko 1 godinu

Prvi logicno.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Bolje je biti prvi izvodjac.
M

Musa Đenepo

pre preko 1 godinu

Treći
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Najbitnije je da penaldzija ne cupka, ne poskakuje, ne zastajkuje vec da se zaleti i sutne kako je Bog rekao. Ovaj novi trend gde svaki igrac nesto pametuje je katastrofa
k

kakoe

pre preko 1 godinu

Kejn je tako sutnuo pa prebacio stadion. Ne treba biti ni sivonja nego sutirati pametno.
c

czbg1

pre preko 1 godinu

Naravno da treba prvi da sutira, ti kao zvezda tima preuzmes teret, sutnes das gol, pokazes ostalima kako se to radi, uneses im to samopouzdanje. Peti penal cekaju kompleksasi, kao on ce zvezda da resi, pa zato i ne docekaju, resi ti majstore prvi, lako cemo ako dodjemo do petog.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Bravo, tacno tako. Oni kompleksasi koji zele da se njihov zadnji penal slavi.
J

Jbg

pre preko 1 godinu

Pančev bio kopleksaš po tvojoj logici
G

Gost9292

pre preko 1 godinu

najbitniji izvodjaci su prvi i cetvrti