Komentari na vest

Kad odlučuje srce, a ne razum: Danijele de Rosi je novi trener Rome

R

Realan skroz

pre 4 meseca

Cuj roma otpustila Murinja,ee gde ode ovaj fudbal...
.

......

pre 4 meseca

Mota iz Bolonje?? Mada verovatno ne bi pristao ipak je u boljoj poziciji od Rome.
S

Srki____

pre 4 meseca

Ako me pitate koji je najbolji posao na svetu? Jedan moj prijatelj ce vam reci " Biti kapiten Rome "... Bio je u Rimu sa devojkom. Mislio sam da ce mi ispricati kakav je koloseum ili koliko ima novcica u fontani Di Trevi. Ne, prica je bila u totalnom drugom smeru. Video je ogromnu guzvu i pomislio da se nesto desava, prisao je i u tom trenutku shvatio koliko je Roma posebna. Bio je u toj masi naroda, pitao je nekoga sta se to desava. Žabar mu je odgovorio " Covece, osvojili smo Ligu Konferencija, tamo je Lorenco Pelegrini, nas kapiten. Vodja, nasa zastava. Svi zelimo da se fotografisemo sa njim ". I onda je shvatio koja je to kolicina slave, koliko su svi Romini kapiteni posebni. Covek je proveo sat i po vremena, svakog ispostovao za sliku, autogram, bez da je nervozan, nasmejan i strpljiv, imao je vremena za svakog navijaca. Cak i za mog prijatelja. Doneo mi je šal Rome sa Olimpika, cuvam ga kao oci u glavi. Roma je zaista drevna i posebna, jedva cekam da odem u Rim! Legendo, srecno sa tvojom vučicom 🐺!
G

Golazzo

pre 4 meseca

Ispravna odluka kluba,bio sam vise za kontea,verujem u de rosija ima znanje ima m*da,vatren kao covek ima ekipu samo karsdopa da ne vidim u blizini stadiona i zadovoljan sam.
П

Певац 021

pre 4 meseca

То је оно што сам писао кад је неко велико име лагано добије посао. Онај мали Белгијанац из Ремса годинама ради бруталан посао, а смрди и даље у Ремсу. Де Зерби прошао све ниже италијанске лиге и тек стигао до Брајтона, а Де Росију одма посао у Роми. Да се не понављам за Владана Милојевића за кога сматрам да је показао у Звезди да је врхунски тренер, а потуцао се после Звезде по Кипру....
Б

Блок

pre 4 meseca

Битна је играчка каријера.Тј препознатљивост,ауторитет.Да је Владан Милојевић имао каријеру нпр Станковића,Видића ,након успеха у Европи би водио Интер,Рому,Манчестер
P

Prcko33

pre 4 meseca

Pevac sa takvim stavovima tesko se postize nesto u zivotu, ako mislis nesto da uradis mijenjaj se ! Drugo u pravu si da je lakse doci do nekog posla ako si ime , ali zapamti jednu stvar jos ako u zivotu radis nesto dobro ne boj se primjetice te neko , pa da li bio u Sremu iz S.M. ili bio u Zvezdi nebitno je ! Zapamti kada radis nesto u zivotu radi kako valja, i ne boj se nista !
G

Golazzo

pre 4 meseca

A sta je sa xavijem,pirlom onda u juveu, da ne nabrajam sad dalje,jako zbunjujuc komentar sa tvoje strane,ovaj covek je legenda kluba treba da dobije sansu,ako ako sumnjas u njegovo fudbalsko znanje,u tom slucaju isto ti manjka…
1

149

pre 4 meseca

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😘😘😘😘
T

Twix

pre 4 meseca

Stankovic imao autoritet? 🤦Vecina fudbalera su kite od trenera jer im je citavu igracku karijeru neko govorio gde da stanu, kad da sutnu, sta da rade, a ugl se nisu mnogo interesovali da saznaju zbog cega nesto rade. I jedino velikim korporacijama u sportskoj industriji mogu da zahvale sto su treneri jer njima trebaju poznata imena, kao i kladionicama.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Murinjo Klop Anćeloti Kapelo Lipi Hicfild Hejnkens Benitez itd
Б

Блок

pre 4 meseca

Ауторитет ,самом појавом човече .узмеш Барелу из Интера ,један од најбољих задњих везних на Свету .Питају га на кога си се угледао ? Он каже на Дејана Станковића ...и сад замисли ,да је нови тренер Интера ,Станковић ...сви га знају ,поштују ...Е сад да л би ти поштовање одржао .Другачије је кад си био топ играч.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Zidan je jedini bivši top igrač koji je uzeo 3x lš. Gvardiola Anćeloti Klop to nisu bili. Da ne idemo dalje u istoriju.
Б

Блок

pre 4 meseca

Али шта лик већина фудбалера су лоши тренери.Пс ко су тренери ? Акробате бивше ? Зидан,Гвардиола,Анћелоти... Овај други пише...ако имаш такав став бла бла ...Сунце ти. То као кад бих ја писао о клими на Тибету ...ајде бре шта пуштате све коментаре .Ликови верујем ни не прате фудбал.
T

Twix

pre 4 meseca

@Blok: Da bi imao autoritet moras da imas i rezultate i znanje, ako hoces i harizmu da drzis svlacionicu pod kontrolom. Drugo, kakav autoritet predstavlja neko ko se na treningu pojavi pod utucajem psihoaktivnih supstanci? Trece, vecina fudbalera se hvata tog posla jer ne znaju nista drugo. Kako rece Murinjo za jednog 'igrao je svojim nogama, a mojom glavom. Da nisam stajao pored aut linije da mu kazem sad sutni, sad se vrati nazad nista ne bi uradio'. I onda takav dodje da bude trener.
Б

Блок

pre 4 meseca

Станковић чалн куће славних Интера.На прву би имао ауторитет,да л би га одржао не знам.Док рецимо Владана Милојевића нико не зна ,јер није имао неку каријеру. По теби ауторитет од тренера није нико.
T

Twix

pre 4 meseca

@Blok: Au sta ti pises? Prema podacima Fife, navodno, samo u ovom trenutku ima preko 120 hiljada profesionalnih fudbalera. Sam izracunaj da li je tih par imena koje si nabrojao vecina ili statisticka greska.
T

Top Gun

pre 4 meseca

@Блок Valter Zenga je veće ime od Stanković. Član kuće slavnih intera pa šta? Šta je uradio u stručnoj karijeri? Ferguson Venger bili top igrači??
Б

Блок

pre 4 meseca

Помињем Станковића човече у смислу лакше не бившим топ играчима да одмах нађу добар клуб да да воде у односу на тренере који нису били добри играчи .Нпр Милојевић након успеха са Звездом,да је имао каријеру као Станковић ,био би тренер у Серији А. Тако је Реал ,Барсу,Интер,ПСЖ ...воде бивши фудбалери Мачве.

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

pokazao se Stankovic u Italiji kao trener. 😄😄😄😄
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Počinje kupovina vremena i trošenje legendi. I posle će trener da bude kriv. Ista priča kao onda Milan sa svojim legendama. Roma nema ekipu da se bori za top 3, a ciljno gađati to 4 mesto gde se legitimno bore 5 ekipa je baš kocka.
P

Poljo

pre 4 meseca

Samo jedan je Murinjo. Šteta.
X

X

pre 4 meseca

Jedan je Kapelo, jedan je Spaleti, to su ljudi koji su ostavili veci pecat u Romi... Sa prvim su osvojili Skudeto, sa drugim igrali najlepsi fudbal u Seriji A...
N

Ne spominji

pre 4 meseca

Spaletija neznalicu!
P

PRR

pre 4 meseca

Cilj Uprave je da se ne udje u LŠ ako se baš ne mora. Ako se udje, ništa, mora se, ali ipak bi bilo dobro za njih da nemaju tu brigu. Zato i sve ovo.
N

NR

pre 4 meseca

Da privede sezonu kraju i da ne izbori Evropu. Rebilding i Fff krecu i eto borbe za opstanak.
D

DV91

pre 4 meseca

Nemaju šta da izgube do kraja sezone. Ovaj čovek je svojim zalaganjem, lojalnošću, strašću i pravim primerom kroz celu karijeru zaslužio šansu koja mu se ukazala.
1

149

pre 4 meseca

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Golazzo

pre 4 meseca

Sta je smesno