Kako će izgledati Brazil bez Nejmara...

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 11:14

I Danila...

Brazilci su startovali po planu na Mundijalu, dobili su prilično lako Srbiju, međutim raspoloženje im je u značajnoj meri pokvarila teža povreda prve zvezde Nejmara, koji će morati na pauzu sve do osmine finala.

Prvotimcu Pari Sen Žermena stradao je skočni zglob, Tite neće moći da računa na njega za utakmice protiv Švajcarske i Kameruna, pa se brazilska javnost ponajviše bavi time ko bi trebalo da odmeni Nejmara u predstojeća dva susreta.

Izabrane vesti

Ako je verovati Globo esporteu i njegovim analitičarima dve su opcije pred iskusnim stručnjakom. Prva bi bila da u startnih 11 uskoči ofanivac Real Madrida Rodrigo. U toj varijanti ne bi bilo velikog tumbanja u sastavu. Ali zato u slučaju druge opcije do određenih pomeranja moraće da dođe.

Ta druga mogućnost podrazumeva da Tite šansu od prvog minuta ukaže vezisti Mančester Junajteda Fredu. Tada bi Fred činio tandem sa Kazemirom u srcu terena, dok bi se Lukas Paketa približio golu rivala, praktično preuzimajući Nejmarovu poziciju.

Na animaciji koju vidite Danilo je i dalje poziciji desnog beka, jer u vreme analize nije bilo poznato da ni on neće moći da igra protiv Švajcarske zbog povrede. Brazilci kao njegovu alternativu vide Danija Alvesa ili Edera Militaa, koji ima iskustva igranja uz desnu aut liniju.



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara