Komentari na vest

Kako došao, tako otišao: Barsa vraća bivšeg đaka iz Pari Sen Žermena

A

Alex55

pre preko 2 godine

Ne znam čemu toliko hajke oko ovog momka, sa 19 godina bi već trebalo da bude u prvom timu, barem na klupi. Mbape, Donaruma, Vinisijus, de Liht, de Jong, Pedri... i koliko ih još ima koji su sa 19 godina, pa i manje već bili u prvom planu.
N

Ne znaaaaam

pre preko 2 godine

Tacno kakav ne xavi za prvi tim ali i pedri je alibi igrac. Nista posebno ni on ni gavi.

Професор459

pre preko 2 godine

О овом се пише још од кад је клинац био а ништа није показао.
H

Hihonezz

pre preko 2 godine

U PSG-u u mladjim kategorijama ima bar deset igraca koji su bolji od njega,samo sto ne dobijaju toliku medijsmu paznju
H

Hahhahah

pre preko 2 godine

Apsolutno netacno , protiv omladinaca citija ubedljivo najbitniji igrac psg. Jedini koji zadrzi odigra .nesto uradi. Sta napisa lik. Verovatno nisi ga nikada ni gledao
s

shhaha

pre preko 2 godine

Pa sto ne trenira sa prvim timom,a igra utakmice za mladje kategorije ili ga posaljite jednostavno na pozajmicu?
N

NN3

pre preko 2 godine

Ovaj mali je krenuo da se provlači po svetskim medijima dok je još imao 8 godina.... Zamislite samo koliki je to pritisak na detetu koje je tek krenulo u osnovnu školu, a evo tek sada je postao punoletan. Dobro je što je i sa 18 godina još uvek u PSŽ/Barseloni, mislio sam da će odavno nestati sa mape
N

NL

pre preko 2 godine

U NL se krece u osnovnu skolu sa 4 godine. Mali je izvikan kao i svaki holandski "talent" a retki su koji i postanu nesto, vecina su prosek i nize od proseka ali ih menadzeri i mediji pumpaju.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Tako se obično završava kada se previsoko leti. Obila mu se slava o glavu. Od toliko dignutih nosa i hvaljena je zaboravio da su naporni rad, red i disciplina ključ uspjeha.
B

Bor030

pre preko 2 godine

Malom su zalepili etiketu još od kad je bio klinac. Pitanje je da li ima kvalitet za takva poređenja i da li ima dovoljno stabilnu ličnost da se nosi sa tolikim pritiskom. Mislim da su u Barsi voljni da ga vrate samo zato što nemaju para za ozbiljna pojačanja a ovaj je mlad i dete kluba ali teško da će i tamo videti teren pored Gavija, Nika i Pedrija. Živi bili pa videli.