Komentari na vest

Kako je propao Van de Bek: Trenira 10 sati dnevno i ništa, Pogba zakasni na pripreme, izvini se i igra

L

Lutrija je to bato

pre preko 1 godinu

Otisao u MAN UTD. Propao, jbg. Idi negde drugde. Nisi klinac, imas 25. Teraj dalje

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Mislim da se Junajted nikada nije ogrešio ni o jednog igrača koliko o Donija. Dečko nikada nije dobio pravu šansu. Voleo bi da ode jer je u najboljim godinama, dobar igrač i vrhunski profesionalac. Ni jednog trenutka nije pokazao nezadovoljstvo iako ne mogu ni da zamislim kako mu je. Jednostavno sad pored Eriksena koji igra odlično, Bruna koji je cementirao svoje mesto i Kazemira koji će uskoro da se uigra sa njima ima još manje šanse za igru.
M

Miki Maus 23

pre preko 1 godinu

Propao ko žeton

Dj_97

pre preko 1 godinu

Igrač koji ne vredi ni upola od te cifre koju je Mančester platio za njega.. u sezoni kada je Ajaks igrao polufinale Lige Šampiona, uz Van de Beka su bili De Jong, Zijeh, Neres, Tadić, pa i Šene, dok sledeće sezone kada je Ajaks rasprodao većinu igrača i ostavio Van de Beku ključeve veznog reda, ispali su iz grupe Lige Šampiona, a kasnije i nokaut fazi Lige Evrope... Toliko o tome.
i

i sta

pre preko 1 godinu

pokusavas da kazes da je on kriv sto su ispali,ne razumem trebao je da ih dovede sam do finala bar a ahhaha druze naravno da su se raspali kad su prodali de jonga de lihta i doveli nista
ž

žigac

pre preko 1 godinu

Pitanje od milion eura zašto ti klijent i dalje ne igra ni kod novog trenera,zašto ga nisi vodio odatle bar ovog leta ako ti je bitno da igra
G

Golegost

pre preko 1 godinu

Tako mu i treba, kad se zaleteo bez razmišljanja.. A Pogba, pa zna se ko je Pogba bio u to vreme a i sada igra vrhunski za reprezentaciju, zna da je bolji od svih a može da ne treneria uopšte takav se rodiš. A Doni džabe i 12 sati treninga...
K

Kleo

pre preko 1 godinu

U pravu si, zna se ko je Pogba, obican cirkuzant koji podeli 2 extra duge lopte po svakoj utakmici, a zauzvrat izgubi jedno 10 ispred svog sesnesterca. Frizura i Instagram su mu bitniji od fudbala, zato je i bacio punih 5 godina u Mancesteru. O cemu mi pricamo kada niko za dzabe nije hteo da ga uzme od tolikih klubova, jedino Juventus.
@

@golegost

pre preko 1 godinu

Ti brte kasnis malo a? Pogba odigrao zadnju ekstra tekmu u reprezentaciji pre 4+ godina. A klubski ima 5.5. Rupa na svakom nivou. Mora od Kange da pozajmi vraca.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ti sad kao da pišeš o Zubi Ronaldu,ne o Pogbi.”Takav se rodiš”.Kao da je Pogba neko ko se rađa u 100 godina poput Maradone,Zube,Mesija,Zidana…..
r

radem

pre preko 1 godinu

MU je napravio jednu od najvecih gresaka kada je poceo da gradi projekat oko Pogbe, to ih je unazadilo jos nekoliko godina. Nije Fergi bio lud, kad ga je pustio da ode. Nadam se da ce se DVD oporaviti (pre svega psihicki) i drzati sredinu sa Kasemirom.
G

Gost6767

pre preko 1 godinu

Da su tada prodali Pogbu bud zasto, a zadrzali Murinja, danas bi Mancester bio izmedju Sitija i Liverpula. Ali oni odradili kontra i vidi se dokle su stigli.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Mogao je da bira, odabrao najgore. Odličan igrač, velika šteta, samo sad trevžba da napravi pravi potez...