Komentari na vest

Kako se kovala Borčeva titula: Podsmeh iz Federacije dodatni stimulans, čudo od trenera i ključna tačka u Mostaru

I

Iskreno

pre gotovo 3 godine

@Sapsodfk Treba se cuvati takvih kao sto si ti. Vas je mnogo. Slavite kupljenu titulu. Prodajete se Dodiku za namesten trofej. Sve sramota treba da vas bude. Zato smo tu gde smo.
њ

њкенр

pre gotovo 3 godine

Продајеш се ти српским непријатељима, нема политичара да ваља на овим просторима али такви као ти су узрок многих српских трагедија које смо платили неслогом и недостатком српског национализма, оног здравог, да кад нас сви мрзе и пљују макар ми да будемо сложни
F

Filip Psihopata

pre gotovo 3 godine

Borčeva titula je obezbjeđena preslaskom Vica na čelo FS BiH. Vicu je uzor lažni doktor Terzić.. Svaki pravi Banjalucanin se stidi ove titule uključujući i mene.
G

GajaE87

pre gotovo 3 godine

Neka me gaze Neka me tuku Volim borac i banjaluku
m

mirko1977

pre gotovo 3 godine

Cudo od trenera!!!Jeste li vi ozniljni?
n

nedano

pre gotovo 3 godine

Vjerujte mi ne simpatišem nijedan klub iz Bih,ali ono sto se radilo u drugom dijelu sezone, najmanje receno za zatvora. Kakvi su samo penali svirani za Borac, prvo protiv Veleža u 90, zatim gol iz ofsajda protiv Zrinjsko- 2 metra lik u off, a sudija u liniji sa igracima i ne dize zastavicu. Cak iz zadnju tekmu gol iz ofsajda. Jeste da su igraci Sarajeva ponajvise sami krivi, ali i njih su sudije krale gdje su stigli, crveni direktan dobise protiv Zrinjskog u prvom pol, start pa skoro ni za žuti nije bio. Cak se i uefa ukljucila prije par kola, to dovoljno govori. Zamislite samo da sudija koji je proglasem kao najbolji u Bih, ne znam dal' je i jednu tekmu sudio Borcu, zaista nevjerovatno. Taman kad pomislis da idemo ka ostatku evrope, opcenito balkan, ljudi iz saveza nas demnatiraju i vrate nas u stanje prije 10-15 godina.Jedino su hrvati koliko toliko napredovali uvodjenjem vara.
i

iskreno

pre gotovo 3 godine

Da nisu namestili Veleza penalom u 90om minutu ne bi osvojili titulu jer je Velez bolji tim. Iskren da budem Srbin sam postujem Borac ali ko god misli da su oni kvalitetom zasluzili titulu vara se. Prosle sezone su im poklonili evropu a pokrali Zeljeznicar za titulu. Jer su Sarajevo i Borac zajedno izmanipulisali celu ligu i prekinulo se prvenstvo. Borac bio bod ispred Tuzle i cekao se samo trenutak da budu ispred pa da se zbog korone prekida liga. A Sarajevu je to odgovaralo jer su bili ispred Zeljeznicara tri boda ali su igrali bas lose i osvojise kovid titulu. A ova sezona je cela namestena. Za Srpski fudbal je dobro da nas tim osvoji Bosansku ligu ali na ovaj nacin je veoma tuzno. Nadao sam se da ce Mozzart kao ozbiljan Srpski portal ipak da bude objektivan ali izgleda da para vrti gde burgija nece. I pre nego sto me sa malicioznim komentarima napadnu Srbi preko Drine neka samo kazu sta nije tacno u svemu ovom iznad napisanom. Borac je drzavni klub kao sto su i Partizan i Zvezda. I Borac kao klub i igraci nisu zasluzni za trofej vec iskljucivo Dodik. A posto sam i sam iz Banjaluke verujte mi nema niceg lepog u ovome. Sport na Balkanu je postao kancerogen. A mediji okrecu glavu i pisu tekstove za koji dinar ili marku.
M

MaxCZ

pre gotovo 3 godine

U pravu si sve.. Vico predsednik FSBiH na celu Borca bio.. Bukvalno poklonjena titula..
P

Precizna Dijagnoza

pre gotovo 3 godine

Dodikovo ulaganje u Borac počinje krajem 2018.g. nakon lošeg izbornog rezultata u Banja Luci, i otvorenog nezadovoljstva građana, koje se prenijelo na stadione, kada su Lešinari otvoreno kritikovali vlast. Nakon silnih miliona iz budžeta Republike Srpske, instaliranja sestrića na čelo FS BiH, titula se vratila u Banja Luku, a Lešinarima je maca pojela jezik...
Ш

ШАПСОДФК

pre gotovo 3 godine

Ја сам Србин са "твоје" стране Дрине и да ти кажем таквих се Срба треба чувати, још нешто пиши ћирилицом, чувајмо српско писмо,не бих те више задржавао, пријатан дан.
J

Još neko kopa

pre gotovo 3 godine

Bravo braćo! Sad da uđete bar u LK
G

GIGANT

pre gotovo 3 godine

Nadam se da će Borac iskoristiti ovo i napraviti iskorak u svakom smislu. Nedopustivo je da se u BiH titula uzima jednom u 10 godina, a u Evropi stalno ispada u kvalifikacijama. Borac treba da dominira u BiH, a u Evropi ima barem pristojnu ulogu. Nadam se da će se dovesti ozbiljnija pojačanja, srediti infrastruktura i poboljšati skauting i rad s mlađim kategorijama.