Komentari na vest

Kako Srbija može do drugog šešira ako ne pobedi Norvešku i zašto navijamo za Šveđane?

G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ne znam sto ste toliko optereceni sesirima, kao da je to vazno. Ne igraju sesiri. Eno je Zvezda u prvom sesiru LE, mnogo joj znaci.
М

Митт

pre preko 1 godinu

Тотално глупо такмичње, али кад смо већ ту треба ићи на побједу, па шта буде.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Nema sta da kalkulisemo, na EP idu prva dva iz grupe (ako se nije nesto menjalo), ako ne mozemo da budemo bar drugi ne treba ni da idemo na to EP. Ma da nama sve to najvise zavisi od SP, jer ako na SP napravimo neki rezultat ostace Piksi, atmosfera ce biti jos bolja, a vec je odlicna i ici cemo sigurno i na to EP. Ako kojim slucajem dozivimo neku katastrofu ne bi me cudilo da FSS da otkaz Piksiju (sto bi bilo pucanje sebi ne u jednu, nego u obe noge).
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Mi uvek pravimo kalkulacije ako bude ovo, a oni pobede, ovi izgube itd. I uvek gledamo ako je moguca sto laksa grupa. Evo Madjari u grupi smrti umalo nisu uzeli prvo mesto. Ako hocemo da budemo iole ozbiljnija reprezentacija, mi prvo treba da pobedimo Norvesku. Nas problem je sto uvek primimo neki gol, tako da bar dva treba dati. Treba da uspostavimo sistem igre i da se drugi plase nas, a ne da se uvek mi prilagodjavamo. Naravno, nikoga ne treba potceniti, ali uci u svaki mec da se pobedi, bez obzira ko je protivnik.
J

Jay Jay Okocha

pre preko 1 godinu

Voleo bih da upadnemo u drugi šešir, a ne bih voleo u A diviziju LN. Istina u A diviziju ponekad se plasiraju reprezentacije koje tu objektivno i ne zaslužuju da budu (Vels, Češka, Austrija...), neke čak i odigraju odlično poput Mađarske, ali uglavnom su tu za nas prejake reprezentacije. Takođe ako budemo prvi u grupi LN imamo obezbeđen baraž za EP...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Piksi je pokazao da nema razloga za cuvanje i kalkulisanje.Napao je Portugaliju tamo,zasto ne bi Norvesku?Od kraja devedesetih i za kraj onaj Euro 2000 kad je bio nikad nisam imao ovoliku euforiju i veru u igrace.Uvek sam se nadao naravno i navijao za nase,to je moja zemlja i nikada necu protiv nje,smatram da je Srbija ispred svih i svega ali zaista me raduju mecevi reprezentacije.Samo hrabro i napadacki na gol vise,ajde momci!Zivela Srbija!

PxFxCx

pre preko 1 godinu

Ehh kad se setim euforije pred svetsko '98 u francuskoj , ja 15-16god, verovao sam da mozemo da budemo prvaci sveta :))) sad sam stariji 25 godina ali vratio se stari osećaj, IDEMOOO ORLOVIII AJDEEE MITREE, DUSANE, RAJKOVICU

Katalonija

pre preko 1 godinu

Dokle vise ako ovo,onda ono, to je bilo nekad sada idemo na pobedu protiv svih a onda u slučaju da je neko stvarno bolji možemo da kalkulisemo ako bas moramo... Ostaje zal za nerešenim u Sloveniji jer bi nam sada bio bi dovoljan bod, ma da, kada smo isli na bod gubili smo sve. Uvek je bio taj pogrešan mentalitet... Konačno se pojavio gospodin Piksi da kaze dosta.
s

slavkoni

pre preko 1 godinu

Ma idemo bre na pobedu kakve kalkulacije...
R

RedDevil

pre preko 1 godinu

Mislim da smo jedna od retkih nacija na svetu koja se bavi kalkulacijama ako ne uspemo negde (ovo naravno nema veze sa vama clanovima Mozzarta). Mislim da u ovoj situaciji, kao i vecini, treba da se gleda samo napred. Norveska? Ajde ljudi nemoj da se zavaravamo...ako hocemo neke rezultate u fudbalu ovo moramo da gazimo bez da se osvrnemo. Uvek treba postovati protivnika, ali kalkulacije u ovom slucaju nisu potrebne.
T

Tomasz

pre preko 1 godinu

Optužio si sve, osim one koji su članak napisali za to što u njemu stoji. Siguran sam da ni navijači ne kalkulišu, a kamo li stručni štab, jednostavno nije loše znati kakve rezultate daju svi mogući ishodi.
У

Уо

pre preko 1 godinu

Колико су нам срозали репрезентацију разни Крстајићи и Тумбаковићи, да поштенијем човеку треба 10 година да опорави ствари.
I

Ivan Nbg

pre preko 1 godinu

A sta bi se desilo ukoliko odigramo 2:2 veceras? Imali bi identicnu gol razliku kao Finska, 7:5. Sta u tom slucaju odlucuje, fer plej ili Fifa rang lista, zna li neko?
c

commando121

pre preko 1 godinu

fair play