Komentari na vest

Kako su „pukli“ pregovori Zvezde i TSC-a oko Banjca: Novac možda ne bi bio problem, Stanić stopirao sve

O

Otimanje

pre oko 2 godine

Oni bi sve da uzmu e nece moci .
Ч

Чорбан

pre oko 2 godine

Мађари би јаре и паре.
S

Snoopy

pre oko 2 godine

Crnogorac Terza naučio samo mufte e pa NE MOŽE

cikagofajer

pre oko 2 godine

Da se pomiri sa rotacijom u zvezdi a on covek nije ni presao nigde?!
S

Super, super

pre oko 2 godine

Super vam je logika Zvezdo. Nudiš 1 500 000 za Ada, nećeš da dodaš još koji evro za Banjca. Super, uživaj sa Srnićem na zadnjem veznom.
h

hmm

pre oko 2 godine

pa gde je onda sansa stanicu. hajde batali vise ove tekstove bez ikakvog smisla.
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Ma samo li i jedan pasus negde napises o Stanicu , odmah ide kako je imao jedan roling na derbiju ! Pa sta sa tim , je l ga to definise koliko je dobar ili nije? Je l znas da je Dusan Tadic izveo roling u sred Madrida i rasturio Kasemira + je dobio aplauz komplet publike + je ocenjen 10kom kod Francuza i o tome se pisalo sutradan u Evropi , kod nas dva tri dana i to je to. A o rolingu ovog deteta evo godinu dana smaranja..
R

Rare

pre oko 2 godine

Tako je kod nas, Sadik je junak derbija iako na 3 odigrana nema ni gol ni asistenciju, ima dribling u kupu koji se ni ne računa u derbi, plus je kup osvojila Vojvodina. To su mediji.
A

Arapi, sta ces

pre oko 2 godine

Kad je novac bio problem kod Zvezde? Oni funkcionisu kao u igrici, igras se i kad zabrljas jednostavno resetujes sve, pa nanovo. Vidite da oni skoro da nemaju pojma sta kupuju i sta im treba, samo da se zgrabi sve sto se moze. kao bahato dete i igracke, to je taj princip. Kupi baci, kupi baci... Jednom im je uvedena kakva takva kontrola trosenja i odmah su zabagovali.
A

A,tu smoo...

pre oko 2 godine

Možda,nemam dokaza da dokažem suprotno.Ali neki su nastali tako što su im generali bukvalno otimali igrače od drugih i njima dovodili.A,bas je neko uopšte smio novac spomenuti...
G

Gost01

pre oko 2 godine

Eto ga u Partizanu na leto...
T

TREBA BOLJIH

pre oko 2 godine

TAKVE imamo boljih nemamo !
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Mi zavrsimo dobar posao samo kada nas igrac ili njegov klub odbiju. U suprotnom bi gomilali igrace slicnog ili istog kvaliteta. Niko od njih nebi dobio sansu kako dolikuje i ode sve u propast a dug raste. Samo neka nastavi gde je i stao a mi pamrt u glavu i dati nasim igracima sansu.
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Bolje je da ostane mali Stanić, Sanogo i Kanga su u godinama, neka se strpi do kraja sezone, verujem da će dobiti mnogo veću minutažu.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Stanic je igracina za Banjca. Greota sto mu Srnic i Krsticic kradu minute.
7

73je

pre oko 2 godine

A što nigde nema arenasport nikom ništa...
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ako je ovo istina onda su ljudi iz TSC izneli sasvim korektan i razuman predlog. Mislim da je greska sto nije prihvacen. Stanic bi tamo igrao svaku 90 minuta, i imao bi priliku da se navikne da bude glavni igrac. Mnogo bolje nego igranje na kasicicu u Zvezdi. Sve to u slucaju da nam je stvarno bio potreban taj Banjac.....
n

nebo

pre oko 2 godine

Ko je lud da se valja po blatu zvanom srpski fudbal, kad decko ima na leto gotvo siguran transfer u cesku i to za mnogo vece pare, redovna plata, zdravu sredinu gde moze da napreduje, itd, itd, ajte molim vas!!!
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre oko 2 godine

Stanić je igračina za Banjca, mnogo veći potencijal i stvarno bih voleo što češće da ga vidim na terenu. Do sada je svaku šansu iskoristio. Trebao je i u toku jeseni da dobija više šansi, kad god je ušao Krstičić kada je utakmica bila rešena trebao je da udje Stanić ili neko od mlađih igrača. Krstičić krade minute koje su trebali da dobiju mladi i totalno bez potrebe su ga vratili.
J

Jesse Custer

pre oko 2 godine

Kao da je bitno Stanić ili Banjac. I kad ne igraju Kanga ili Ivanić, prednost ima Srna Pirlo.
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Sad ce te o Banjcu kao o Adu.. serijali
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Pa jedino da su nam za Stanica dali Banjca i 500 hiljada eto tako bi jedino moglo doci do dogovora,jer sam siguran da je Stanic imao takvu minutazu kao ovaj da bi imao i bolju statistiku pritom je 2 godine mladji
S

Sega89

pre oko 2 godine

Decko ocigledno ne zna sta vise da napise..poslednja info ce biti Zvezda davala novac i Vladimira Jugovica za Stanica..

Darko Lazic

pre oko 2 godine

dadadadadadadadada stanic hahahahahahhaahhaah
6

666

pre oko 2 godine

Darjane , sad si stvarno prevaziso sebe ........... info.PRVA RUKA.... Nego imas jos nesto NOVO ? NEKU BOMBU za LETO , vreme je da pocnes . Ziveli
M

Milisav ot Zemuna

pre oko 2 godine

Da su im dali Stanića za Banjca, to bi bio kriminal. Jeste Banjac perspektivan igrač, u to nema sumnje. Ali ja ne znam šta mi više očekujemo od mladog igrača. Šta treba mladi igrač da uradi da bismo rekli "e, to je to, hajde da ga guram da igra češće". Stanić je dečko iskoristio bukvalno svaku priliku koju je dobio, a dobija ih je na kašičicu. Po meni, kad god je igrao, u najmanju ruku bio je među najboljim igračima Zvezde na terenu. I šta on još treba da uradi da bi ga gurnuli u vatru. Sad kad već niko nije došao na sredini, prava je prilika da mu se da veći prostor. I njemu i malom Stankoviću.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Svako slovo podržavam. Ili nam ne treba Banjac ili Stanić i Stankovic, ali pošto ne vidim da je Banjac kvalitetniji od ove dvojice bile bi bačene pare.

Darko Lazic

pre oko 2 godine

treba da pita terzu da udje u tal sa onom vlahovicevom agencijom . pa da sefovi terzi daju dozvolu da on da dozvolu stankovicu da ga ovaj stavi u prvi tim.
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Interesantna ova zimska pijaca u SLS.... Ko bi reko.
E

Erazmus 899

pre oko 2 godine

Zvezda vec godinama ne zna da radi sa mladim igracima. Grujic je poslednji igrac kojeg je izbacila a kad je to bilo?
V

Vuc

pre oko 2 godine

Racic,Joveljic,Manojlovic,Lazetic...
V

Vuc

pre oko 2 godine

KK Partizan od Mise Berica nije izbacio igraca iz svoje skole za prvi tim. Sve kupovao i otimao.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Mozda poslednji kojeg se ti secas. Samo u toj generaciji pored Grujica su bili jos Jovic i Ristic koje nisi spomenuo da ne idem dalje, spisak je poveci poslednjih par godina.
n

nebo

pre oko 2 godine

To je bilo jos pre pre 5 ili 6 godina, a i Dejan Stankovic je zvezdno dete, veike pare smo uzeli, skoro je nesto bilo, ne secam se, a da Perica Ognjenovic, njega umalo zaboravim i naravno Dzaja legenda!!!
l

lol12

pre oko 2 godine

Ja vise volim da imamo Stanica nego Banjca a kamoli jos i pare da damo i procente od Banjca i Stanica za Banjca.Pustite vise Banjca,nije dosao prosle godine za dz i okrenite se drugim opcijama kad niste iskoristili priliku kad je trebalo.Sad vec ne vredi ovoliko koliko ga cene ovi iz TSC-a

gemathegreat

pre oko 2 godine

Prilike nikad nije ni bilo jer ni prvi put on nije hteo u klub kao Zvezda već u klub gde će on da im bude i crkveni i mrtveni. Da igra i to je ok.
K

Krivaja

pre oko 2 godine

Zapamtite već jednom da je TSC iz Bačke TOPOLE, iz srca Bačke, a ne Bačke Palanke iz južne Bačke. U trenutku dok pišem ovo u podnaslovu stoji Palančani, umesto Topolčani. Ispravite!
S

Standardno

pre oko 2 godine

E svašta. Pa valjda je očigledno da T u TSC znači Palanački. Cirkus.
G

Gmail

pre oko 2 godine

Palancani ? Koji ste vi amateri...
L

Luja

pre oko 2 godine

Pa njima se oduvek svet završava kada pređu Južni Bulevar...