Komentari na vest

Kakvi dani za Džuda Belingema: Prvo srušio Barsu, pa dobio Kopa trofej

M

Masni Fenkis

pre 6 meseci

Strašan igrač !! Vuce ceo Real Madrid na ledjima i donosiim bodove . Vukao je Dortmund prosle sezone do kraja . Najbolji transfer za Real u zadnjih 8 godina koji se odmah isplatio . Resiti jedan El Klasiko je dokaz o kakvom igracu se radi ! Sta bi tek bilo da Real ima 9 u napadu .
S

Sećam se

pre 6 meseci

Još u Birmingemu kad je imao 16 godina da su brujali o njemu, povukli ljudi posle njegov broj iz upotrebe, uskoro će biti numeri uno!
B

Brko

pre 6 meseci

Bruka da Musiala, koji je odlučio Bundesligu u zadnjem kolu, ne dobije nagradu. Plus imao je fantastičnu čitavu sezonu, i na SP jedini koji je dobro igrao za Njemačku. Belingem dobar sad u septembru i oktobru, period u Dortmundu prošle sezone daleko slabiji od Musialinog i po golovima i po asistencijama.
d

druze

pre 6 meseci

musiala je 12 puta ofanzivniji igrac od belingema tako da batali to poredjenje golova asistencija..belingem je za dormtund bio 10 puta vazniji nego musijala za bajern...belingem je drzao dortmund prvi na tabeli do zadnjeg kola koje nije ni igrao i zato su izgubili titulu..decko je resio el klasiko alo el klasiko bukvalno ga sam resio bio na putu da donese dormtundu i doneo bi da nema mentalce od saigraca koji bez njega nisu mogli jedan mec da dobiju
b

brkooo

pre 6 meseci

pametnice nasa tebi nista ne odgovara ni najveci ikada mesi ni belingem ima li sta da ne osporavas?
5

544

pre 6 meseci

Igrac odbitka i srece
k

kk89

pre 6 meseci

obican navijac Barse hahah
h

hahaa

pre 6 meseci

Kompleksi
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Da, pogotovo onaj odbitak u nedelju sa 25 metara