Komentari na vest

Kalčo zavijen u crno, Sardinija plače: Preminuo najbolji strelac u istoriji italijanske reprezentacije

i

ime gosta

pre 3 meseca

Italija, sport-fudbal-,muzika,film,strip,o vizuelnom da ne govorim...i onda neko dodje sa "englezima,spancima"...Od juga do severa,od "djialla come el sole" do "un guiorno improviso"...
R

Rombo di Tuono

pre 3 meseca

Znamo svi kakve je špiceve i polušpiceve majstore Italija imala...i među njima biti najbolji strelac reprezentacije, i to u periodu kada se nije svake godine igralo par utakmica protiv Andora i Lihtenštajna. Za Rivu važi da je prvi igrač koji je nekom klubu "sam" doneo Skudeto.
g

gost1978

pre 3 meseca

nijedan komentar. Ne zna omladina ko je. Prelevicu daj onaj tekst o njemu
k

kalčo__

pre 3 meseca

Prelevicu, ako sam imao ikada nesto da ti zatrazim, to je da sutra razbijes sa prelazom za ovog coveka i njegov mali - veliki Kaljari
s

srki____

pre 3 meseca

Kakav je ovo šmeker bio, kakva igračina! Naježio sam se na ovu vest. Imao sam prilike da posetim Sardiniju i to koliko je ovaj čovek tamo voljen, svaki put kada krene u šetnju nekom ulicom što liči na mediteransku, onako pun zanosa i života, skriva podočnjake ispod naočara. Jos su žene ludele za ovim šmekerom, još se kači na terasu zastava Kaljarija kada se ugleda ova ljudina. Odbiti u više navrata Juventus, da bi ostao sa svojim čobanima i budalama u Kaljariju kako su ih tada zvali, to je nesto što mora da respektuješ koji god tim u Kalču voliš. Mogu da zamislim koliko Sardinija plače večeras, koliko su ulice prazne, koliko nema zastava na terasi, jer nikada više ovaj dasa neće prošetati kaldrmom. Kaljari, ne smeš da ispadneš ove godine, u ime svih nas jer bi to bio najveci poraz u tvojoj istoriji. Majstore, zauvek ljubav i poštovanje prema tebi, lako je voleti gigante, to svako zna i to svako može, ti si voleo tvoj mali - veliki Kaljari i samim tim si raritet. Ti si im doneo skudeto, za sve one čobane i bandite. Počivaj u miru, ljudino!
S

S.D

pre 3 meseca

Bravo za komentar, istinska legenda i hazarder kakav je samo u Italiji mogao da ostvari status božanstva. Odan, ultimativan i gord, takav je bio Điđi Riva. Najveci italijanski fudbaler ikada!
6

626262

pre 3 meseca

Kakav pocetak naslova, da covek pomislio kao da je neki igrac koji jos uvek igra... Tuga je svakako, samo neka ide redom.