Kališ celi večeras se veseli (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 00:13

Zvezdaši proslavili 35. šampionsku titulu sa svojim miljenicima na Kalemegdanu

Fešta navijača Crvene zvezde koja je viđena pred 35.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić dobila je novi oblik na beogradskim ulicama. Korteo najvatrenijih pristalica srpskog šampiona posle utakmice je krenuo put Kalemegdana, gde je zajedno sa svojim miljenicima proslavio osvajanje 35. trofeja namenjenom šampionu Srbije.

Delije su slavlje prvobitno prebacile na ulice, krenulo se preko Autokomande i Slavije, pa kroz Kralja Milana i Knez Mihailovu ulicu do Kalemegdanske tvrđave. Glavni grad su osvetlile baklje najvatrenijih pristaliac crveno-belih, a između zgrada se čuo odjek slavljeničkih pesama.

Izabrane vesti

Plato ispred „Pobednika“ u potpunosti je bio ukrašen crveno-belim obeležljima, bila je postavljena bina na kojoj su se pojavili prvotimci Crvene zvezde, koji su izazvali opšte oduševljenje svojim pojavljivanjem, nakon čega je usledio fantastičan vatromet i povici „šampioni“.

U centru pažnje se našao i šef struke srpskog šampiona, Vladan Milojević, koji je preporodio ovu ekipu u prolećnom delu sezone i sa njom na dominantan način stigao do novog trofeja. Trofejnog stručnjaka su njegovi puleni na bini bacali u vazduh, što jasno pokazuje koliki je njegov uticaj bio na ekipu u proteklih pet meseci.





tagovi

DelijeVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara