Dimitrije Kamenović (Foto: MN Press)
Dimitrije Kamenović (Foto: MN Press)

Kamenović bi mogao da profitira od trampe Lacija i Udinezea

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.12.21. | 11:49

Srpski defanzivac pikiran kao jedan od kandidata da zameni Jensa Striger Larsena na Friuliju

Srpski defanzivac Dimitrije Kamenović mogao bi ove zime da promeni sredinu i napusti Lacio. Prema pisanju pojedinih italijanskih medija, za doskorašnjeg levog beka Čukaričkog zainteresovan je Udineze.

Zapravo, Kamenovićev prelazak na Friuli bio bi rezultat još jedne saradnje Lacija i Udinezea. Naime, Zebre su prema pisanju Kalčomerkata spremile predlog o saradnji rimskom klubu. Radi se o trampi u kojoj bi u Udine stigao albanski čuvar mreže Tomaš Strakoša, a u suprotnom smeru otišao bočni fudbaler Jens Striger Larsen.

Izabrane vesti

Obojici je do isteka ugovora ostalo još šest meseci i kako u oba slučaja nema naznake da će doći do nastavka saradnje, bila bi to win-win situacija. Strakoša bi potom, u istom prelaznom roku bio prebačen u Votford, koji je kao i Udineze u vlasništvu familije Poco.

Ipak, sve zavisi od Striger Larsena, jer za Danca pored Lacija, interesovanje pokazuju i Napoli, Bolonja i Roma. Kako bilo, odlaskom 30-godišnjeg ving-beka ostaće rupa kraj aut-linije. I tu dolazimo do Kamenovića. Srpski fudbaler je, pišu tamošnji mediji, jedna od ideja sportskog sektora tima sa severoistoka Italije da odmeni Larsena.

Kamenović je u januaru stigao u Lacio iz Čukaričkog, ali je do kraja prošle sezone ostao na pozajmici u beogradskom klubu. Po povratku u Rim nije uspeo da se nametne za mesto u timu kod Mauricija Sarija, o čemu najbolje govori činjenica da nije ni registrovan za prvi deo sezone.




tagovi

Zimski prelazni rok 2022Dimitrije Kamenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara