Foto: ©MN Press
Foto: ©MN Press

Kamenović ostaje u Laciju na insistiranje Lotita i Tarea, čeka ga dokazivanje kod Sarija

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 13:27

Srpski defanzivac će dobiti priliku da se izbori za mesto u prvom timu rimskog kluba

Kroz turbulentan period prošao je Dimitrije Kamenović otkako je pre godinu dana stigao u Lacio. Ipak, iz Italije stižu dobre vesti po srpskog fudbalera kojeg bi konačno moglo da ogreje rimskog sunce.

Korijere delo Sport u današnjem izdanju piše da će Kamenović ostati sa prvim timom kako bi pokušao da ubedi Marucija Sarija da je spreman za Seriju A. U prethodnom periodu nije uspeo, do januara štaviše nije bio ni registrovan, ali je u poslednjem kolu protiv Verone upisao takmičarski debi za rimski klub.

Izabrane vesti

Sportski sektor, a pre svih Ilji Tare, veruje u nekadašnjeg fudbalera Čukaričkog, ističe Korijere. Zbog toga je Klaudio Lotito zatražio od Mauricija Sarija da razmotri mogućnost njegovog ostanka u ekipi, te će Kamenović poći sa prvim timom u Aurozno kako bi pokušao da potvrdi napredak toskanskom stručnjaku.

Lacio će od leta biti u deficitu sa štoperima. Luiz Felipe odlučio da ne produži ugovor sa klubom, pa će Sari na raspolaganju imati jedino Patrika, Štefana Radua i Fračeska Ačerbija, što bi mogla da bude Kamenovićeva prilika. Pride, reprezentativac mlade selekcije Srbije podjednako dobro pokriva i poziciju kraj leve aut-linije, pa bi Sariju, bar za početak, dobro došao kao rezervna opcija.

Pored Kamenovića, Sari je odobrio i ostanak Žovana Kabrala čiji će ugovor Lacio otkupiti od Sportinga uz mali popust na prethodno dogovorenu cenu od 4.000.000 - 5.000.000 evra.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Dimitrije KamenovićLacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara