Kamil Grosicki (©Reuters)
Kamil Grosicki (©Reuters)

Kamil Grosicki najbaksuzniji igrač na svetu?! Zbog kašnjenja od 21 sekunde propao mu peti transfer u karijeri

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.10.20. | 14:01

Čelnici Notingem Foresta spremaju žalbu

Nagledali smo se i naslušali svega i svačega tokom godina u kojim zajedno pratimo dešavanja na transfer pijaci kroz naše blogove TRANSFERI UŽIVO. Filmskih zapleta i raspleta, potpuno ludih priča i neverovatnih scena. Ni poslednji dan ovog produženog prelaznog roka na Ostrvu nas nije razočarao. Pogledajte samo šta se dešavalo sa Saidom Benramom, ali pobednik možda i celog prelaznog roka mogao bi da bude Kamil Grosicki i to zbog zakašnjenja od 21 sekunde?! I ne samo to, Poljak bi lako mogao da ponese nimalo laskavo zvanje najbaksuznijeg igrača na svetu...

O čemu se radi? Očekivalo se da će Kamil Grosicki u završnici potpisati za Notingem Forest, kako bi dobio sigurne minute i tako sačuvao šansu da se nađe u timu Poljske za Evropsko prvenstvo naredne godine, jer u VBA kod Slavena Bilića to nije bilo moguće. Grosicki je bio daleko terena u četiri utakmice nove sezone, iako je želeo da zaigra Premijer ligu, ali je shvatio da sreću mora da potraži u nižem rangu.

Izabrane vesti

Rešenje je ponudio Notingem Forest, ali su se pregovori odužili. Toliko da je dogovor postignut, a ugovor potpisan u 17.59 po srednjoevropskom vremenu, u minut pre zatvaranja pijace. Iz Poljske stižu informacije da je Notingem poslao dokumentaciju potrebnu za registraciju transfera u kancelarije Engleske fudbalske lige, ali je sve palo u vodu jer su ljudi iz VBA zakasnili 21 sekundu sa slanjem svojih papira, zbog čega transfer nije prošao!

Notingem Forest se neće unapred predati i sprema žalbu kako bi se transfer Grosickog registrovao, ali je pitanje da li će ova inicijativa proći. Poljak je letos bio na meti Olimpijakosa, a poznato je da je grčki biznismen Vangelis Marinakis vlasnik oba zainteresovana kluba, s tim što pirejski crveno-beli nisu uspeli da se dogovore sa VBA oko detalja transfera. 

Ono što je najluđe u svemu jeste da je Kamilu Grosickom ovo peti transfer koji bi mogao da mu propadne u zvanično poslednjem danu prelaznog roka?! Prethodno mu se nisu realizovali transferi u Barnli 2016, Bursu 2018. Sporting 2019. i Midlzbro u zimu iste godine. Gotovo svaki put iz istih razloga - kašnjenja u registraciji prelaska...



tagovi

Kamil GrosickiLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara