Komentari na vest

Kangva golom stavio tačku na derbi i ispratio Krasoa u Beograd (VIDEO)

F

FkpCascais

pre 11 meseci

Svaka cast! Nasa liga konacno ima glavne igrace iz Africkih reprezentacija, treba tako nastaviti na svetskom nivou, sto vise dobrih stranaca dovoditi.
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Dovodimo samo škart igrače, nema šta da tražimo u LŠ.
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Znaci strani reprezentativci koji odlucuju utakmice su ti skart? Ti ne znas ni gde udaras...
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Prepusticemo vama cetvrtima.
F

FlpCascais

pre 11 meseci

Slobodno, prepusti svima, i ucini mi uslugu molim te, prestani da trujes protiv stranaca potpisujuci se raznim imenima i pisanjem kao da si navijac raznih klubova.
d

dečko je

pre 11 meseci

cigan čak i za prave cigane!!!
d

deki5

pre 11 meseci

Ozbiljan vezni igrac, kod Bahara ce imati sigurno ulogu osmice... bice jedan od zapazenijih u ls!!
P

Proficap

pre 11 meseci

Sigurno. Ado na sesticu, a Kangva na osmicu, Kanga malo na klupu.
M

Maestro

pre 11 meseci

Klasican tip stranaca koji dolazi kod nas,ima neki kvalitet ali mu uvek nesto fali da bi u kontinuitetu igrao dobro,bljesnu jednu ili dve utakmice pa ih nema narednih 5,pa opet dve-tri dobre par losih i sve tako jer da imaju kontinuitet ne bi bili ovde kod nas...
K

Kontinuitet

pre 11 meseci

Da imaju koštali bi 20+ miliona evra i jedno 5+ miliona evra plata.
R

Rodoljupstvo ?…..

pre 11 meseci

Pogeldajte atmosferu i stadion braco Srbi…. !!!!!!!!! Kakvi sportiste imamo i uspehe I dalje samo pljuejmo samo sebe i delimo se. To Zambija nema ali zato imaju ljubav i navijace. Mi sebe necenimo, nula, za strance ginemo…. Zato je bog digao rule od nas. Jedina nacija koja unistava sebe. Pa mi ni navijaciu grupu za reprezentaciju nemamo ni ovakav stadion. Dokle vise.
S

Statler

pre 11 meseci

To je zato što smo izgubljeni u vremenu i prostoru. Ne znamo šta hoćemo a onda se tera nekakav inat. Kome i zašto ne znamo ni sami.
r

realno je ....

pre 11 meseci

Insekti saradjuju maksimalno zajedno sa kolektivni uspeh a Srbi se svadjau i dele u crno bele i crveno bele, nema navijanja, nema ljubavi itd itd. Jedan Vietnam ima pune stadione a nece nikada videt ni 4 LIGU EVROPE. NAJVECI PROBLEM SMO MI, pojedicni, grupem deo naroda. A pogotovo mi Srbi iz SRB. Bogami braca iz RSK, RS i CG su dosta slozniji i mnogo vise vole Srpstvo! Diaspora takodje ako uspe da zadrzi identitet. I u tome smo najgori!
'

'Nele 007

pre 11 meseci

Zbog ovakvih trećerazredni igrača naši mladi igrači nemaju šansu. Sa njima da igramo LŠ, teško nama.
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Ko kaze da nemaju sansu? Sto lazes narod?
Z

Zambija

pre 11 meseci

Lep stadion
P

Popsi

pre 11 meseci

Kraso? Taj nije ništa uradio. Daj bože da je meč namešten.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ovo je sigurno 3 za 3. Pogledajte prva 2 gola i golmanovu reakciju.
G

Gost98

pre 11 meseci

Iako mu mnogi osporavaju kvalitet, ovaj momak iz meča u meč uspeva da razuveri te tzv. stručnjake. Iskreno sam i ja bio skeptičan kada je tek došao iz Rusije, ali već posle prve utakmice pokazao je zavidan kvalitet dostojan crveno-belog dresa. Siguran sam da će kod Bahara imati važnu ulogu u veznom redu i još bolju statistiku nego ove sezone. Srećno Kings majstore, nastavi da dokazuješ svima kakva si zver!
J

Jesse Custer

pre 11 meseci

Osporavaju ga samo ljubitelji Srnića i sličnih neznalica. Od početka se videlo da je Kangva moderan vezni igrač, koji tera loptu unapred, ali koji naravno ne može da dođe do izražaja u timu prepunom sporih, dekadentnih igrača.
Y

YayaT

pre 11 meseci

Niko mu ne osporava ofanzivni potencijal;sjajan sut takodje /ali u odbrani to mora to cvrsce i koncentrisanije(glavni problem afrikanaca);poseduje kvalitet i sada ima veliku sansu da napreduje i ode u jace lige.
G

Grobarcina

pre 11 meseci

Meni se mnogo svidja taj mali Kangva, ne znam zasto strucnjacima u Zvezdi nije igrao.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ako govorimo o Milojeviću kao stručnjaku.
G

Gost999

pre 11 meseci

Zato što ima periode kad je odličan i periode kad je očajan. Ima periode kad donosi prevagu i kad mu je svaki potez greška. Ima utakmica na kojima njegov ukočeni stav nije problem, i utakmica u kojima zbog svoje građe gubi lopte lagano. Eto zato, prosto ne možeš da znaš na koju nogu će da ustane tog dana.
@

@Popsi

pre 11 meseci

Mislim da je Kangva igrao dosta vise kod Milojevica nego kod Stankovica. Kanga je i kod jednog i kod drugog bio prva opcija. Jedino sto je kod Stankovica Srnic bio opcija pre Kangve. Cisto ako pricamo o "strucnjacima".