Adrijen Rabio (©Reuters)
Adrijen Rabio (©Reuters)

Kao da ne postoji drugi vezista: Junajted baš zapeo za Rabioa

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 18:53

Erik ten Hag već obavio razgovore sa igračevim zastupnicima…

Pre godinu dana na Old Trafordu “vruća tema” bio je Adrijen Rabio. Ništa manje ni na zimu, a priče o selidbi Francuza u Mančester junajted neće zaobići ni predstojeću transfer pijacu.

Na Teatru snova se ponašaju kao da ne postoji drugi vezista. Pred prelazni rok je kakucano: ili Adrijen Rabio ili ništa. Vremenom im se – kada mama Veronika krene da zateže – prošire vidici, bace oko i na ostale igrače na tržištu, ali samo do narednog puta.

Izabrane vesti

Zapeo je Mančester junajted, po svaku cenu želi da angažuje francuskog vezistu. Za razliku od pređašnjih pokušaja, sada mu pogoduje to što Francuzu ističe ugovor sa Juventusom i na leto će postati slobodan igrač. Moći će da bira sredinu, a Premijer liga mu je “san snova”.

“Nemam omiljeni tim. Zapravo, ne postoji klub u kome bih pod obavezno želeo da igram. Ali me privlači Premijer liga i nivo na kome se u njoj igra. Takođe, mislim da tamo stil igre više pogoduje mojim kvalitetima”, pričao je Adrijen Rabio kada je bio u žiži interesovanja Crvenih đavola po završetku Mundijala.

Sve su to dobre okolnosti za Mančester junajted, ali ne i činjenica da francuski vezista igra, možda, i najbolju sezonu u karijeri. Iako je Juventus dosta kuburio sa igrom i golovima, to nije sprečavalo Adrijena Rabioa da bude izuzetno efikasan. Na 44 utakmice dao je 11 golova i namestio još četiri.

Kvalitetnim partijama privukao je pažnju i drugih ostrvskih klubovima, rado bi ga Edi Hau video u Njukaslu. Imaće Junajted žestoku konkurenciju za potpis Rabioa i zbog toga je već povukao prve korake. Erik ten Hag obavio je pregovore sa igračevim zastupnicima.

Junajtedovi klupski rukovodioci su leteli u inostranstvo kako bi pokušali da sklope dogovor ili se istom bar približe. Označen je kao važna meta, no da li će i doći na Old Traford umnogome će zavisiti i od mama Veronike, jer ona je ta koja povlači konce…




tagovi

Adrijen RabioMančester JunajtedJuventusLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara