Komentari na vest

Kao da ne postoji drugi vezista: Junajted baš zapeo za Rabioa

C

Coa-C

pre 12 meseci

Rabio je najoblji igrač Juventusa ove sezone. ima kontuitet dobrih igara, tako da kao ode iz kluba moraće se Juve dobrompozabavitk dobrim veznjakom. Mislim je Fratezi odličan za tu poziciju i puno jeftiniji od Rabioa.
g

gost...

pre 12 meseci

United ti nabio komplekse i i temperaturu tako da moras brzo na hladjenje minus 18

Falični Tom

pre 12 meseci

Još jedan od igrača kojeg nikada ne bih poželeo u Junajtedu. Prvo što mu igra za Junajted nije bila dovoljna čast nego je morao da ucenjuje klub za basnaslovnu platu, bonuse, koliko sam pročitao kućE. Jednostavno to je igrač koji ne zna ni za šta drugo osim za novac. Većina je nažalost takva, bez srca, bez svesti o veličini kluba za koji igra ili treba da igra (ovde ne govorim samo za Junajted). Junajted je napravio ogromnu grešku što je prodao Garnera i ako sad ne da šansu Hanibalu i Dialu. Mislim da treba da se reše škarta, da prodaju Sanča i Marsijala jer ne ide jednostavno i da dovedu špica svetskog kalibra.
S

Svakoiniko

pre 12 meseci

Kad pricas ovako realno mi se smeje. Junajted je totalno nebitna ekipa u svetu vec deset godina a i nece biti bitan jos minimum toliko oladite slobodno vi junajtedovi navijaci jer tim vam je bas smejurina i niko i nista
O

Objective

pre 12 meseci

On smatra da toliko zaslužuje. Njegova motivacija na terenu nikad ne dolazi u pitanje, iznimno kompetitivan igrač.
2

24.04.1902.

pre 12 meseci

MANCHESTER UNITED-U treba centarfor koji će da "trpa" golove, pogledajte tabelu premier lige malo detaljnije (dati/primljeni golovi) i sve će vam biti jasno! GGMU 😈
L

Liga sampinjona

pre 12 meseci

Rabio treba da ostane u Juventusu.Svojim igrama je zasluzio vecu platu u Torinskom klubu.
J

Juve 1982

pre 12 meseci

Juventus je ekonomski limitiran, 7 miliona godišnje je maksimum koji može ponuditi bilo kojem igraču. Tako će biti još dvije godine. Do tada će Pogba biti jedini izuzetak, kao pridošlica bivše uprave. Ako ovakav Pogba uopšte i ostane u Juventusu.
2

24.04.1902.

pre 12 meseci

kakav bre Rabio?! Manchester united-u treba centarfor "razbijac" koji će da "troa" golove! GGMU 👿