Komentari na vest

Kao da smo gledali muškarce protiv dečaka, šestorica mi više nikad ne bi zaigrala za Junajted

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Junajtedovi navijaci su zezali Liverpulove kako 30 godina nisu osvojili titulu sad ce se to desiti Junajtedu evo oni vec 9 godine ne mogu da osvoje od toga cak 4x nisu ni bili top 4 a inace Liverpul i Siti bice borba do kraja za titulu.
J

Jaffa keks

pre oko 2 godine

U vezi price da Ronaldo nece na klupi. Iskreno ga razumem, donekle i podrzavam. Ajde da su ovi napadaci u ne znam kakvoj formi, pa tim bolje igra bez Ronalda, pa da covek bude protiv njega. Ali ljudi moji oni se raspadaju i sa njim i bez njega na terenu. Kad pogledas tako, pa i ja bih ludeo da grejem klupu svakakvim polovnjacima. Jos to rade igracu koji najbolji strelac ( napisao sam strelac) u istoriji fudbala. I u 37. vise doprinosi od nekih na terenu.
W

WanBi

pre oko 2 godine

Odluku trenera je morao da postuje.Ne postoji izgovor za onakvo ponasanje.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Kada ce nase legende davati ovakve izjave?!Jijic saboter,Miljkon ne zna da hoda,Miletic penzija,Pantic i Markovic skleroticne babuskere!
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Da mi je videti jel bi Ronaldo smeo Fergusonu da kaže da neće da bude na klupi.Sramota koliko je junajted loš,De gei spomenik da podignu,realno su mogli dobiti 7,8 komada.Siti je prejak,imaju veliki fond dobrih igrača,zamenu za svakog praktično.
У

Уо

pre oko 2 godine

Чини ми се да Јуанајтед нема ни једног играча који је она топ класа. Ни једног. Роналдо је неспорно био, али сада има 37 година, то је готово. Бруно је добар играч, али га дебело преценише навијачи Јунајтеда прошле године, јер им је просто био потребан неки херој и зрачак наде у безизлазној ситуацији, па су га малтене прогласили Марадоном. Као наш народ под Турцима што је опевао Краљевића Марка. Просто треба ти нека нада кад си на дну. Реалност је мало другачија, Бруно је одличан играч, али свакако не спада у оне најбоље на свету. Тај Јунајтед, откад га ја памтим је поред свих ових бораца и радилица на терену, увек имао барем једног или двојицу играча који спадају у најбољих 5 или 10 на свету. За милијарду евра уложених да нису успели довести једног таквог, да имају око кога да граде тим, необјашњиво.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Siti od kad su dosli arapi jednostavno unistava Junajted gde god ih vidi. Imaju bolje igrace bolji sistem bolje vlasnike, direktore itd. Inace samo da kazem ovima sto pisu da je fergi tu bla bla.. Siti je tukao Junajted 6:1 kad je fergi bio trener a za Siti mislim da je mancini bio trener. Junajted sta je osvajao osvajao je pored ovakvog Sitija sa pre svega dobre organizacije kluba nemaju sanse.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Ne diraj ništa! Junajted nikad bolji! Sramota je devojčice nazivati dečacima!

Falični Tom

pre oko 2 godine

Mislim da ovog trenutka daš Fergusonu Vidića, Ferdinanda, Evru, Nevila, Kina i Skolsa i daš im dve nedelje da se pripreme garantujem da bi bili bolji od igrača koji igraju na njihovim pozicijama trenutno. U Junajtedu nisu uvek igrale svetske klase ali su igrači igrali srcem i taj nedostatak kvaliteta se nadoknađuje borbenošću ali ovo sad je ruglo. Ni talenta ni srca.
J

Jshshahsha

pre oko 2 godine

Kljucna stvar u tvom komentaru je "da daš Fergunsonu..." Takav autoritet za trenera se više ne rađa, čovek od pristojnih igrača napravio imperiju. Zamisli Fergunsona i njegovu reakciju na izostanak borbenosti kod igrača... Mislim da bi opet letela kopačka u nečiju facu, kao onomad Bekamu
B

Bas

pre oko 2 godine

Ferguson ok, ali da li bi sadasnje zvezdice iz MU, pored Vidica, Nevila, Kina, smele da se onako setaju po terenu? Ne bi smeli da udju u svlacionicu...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ma ne, za taktiku je dobro da najiskusniji igrac u ekipi, jedan od najboljih u istoriji fudbala i igrac sa verovatno najizrazenijim pobednickim mentalitetom na svetu ne igra. Gospode Boze, sakloni i sacuvaj...
G

Gost999

pre oko 2 godine

Aj brojilo, ne s**i vise. Smorio si i Boga i narod sa Ronaldom i Murinjom..