Kao mali tražio Mesiju da se slikaju, a sada ga pljunuo: Stvarno ne znam ko je taj momak (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.10.23. | 12:54

Uličarski potez Paragvajca prema slavnom Argentincu na kog se nekada ugledao

Zahuktavaju se južnoameričke kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026, a kada je tako, onda i proključa vrela krv u tamošnjim fudbalerima. Pa dođe do konflikta i među nekadašnjim klupskim saigračima. Upravo to se desilo u pobedi Argentine nad Paragvajem 1:0, kada su se u finišu meča verbalno sukobili Lionel Mesi i Antonio Sanabrija, posle čega je Paragvajac pljunuo u pravcu slavnog Argentinca.

Nije baš da su Mesi i Sanabrija delili svlačionicu u Barseloni - jer ovaj drugi nikada i nije stigao do dresa prvog tima - ali je svojevremeno Sanabrija bio velika nada katalonskog kluba i, zajedno sa Marokancem Munirom El Hadadijem, predviđala mu se svetla budućnost. Stigao je, ipak, samo do B tima Barselone, a onda 2014. otišao u Italiju, gde se nije naigrao kao član Sasuola i Rome. Karijeru je oživeo na pozajmici u Sportingu iz Hihona, te prešao u Betis, pa se vratio na Apenine kao pozajmljen igrač Đenovi.

Izabrane vesti

Danas je Antonio Sanabrija igrač Torina, ali izgleda da Leo Mesi nije baš bio zainteresovan za razvojni put nekadašnje Barsine nade.

"Nisam video šta je bilo. Rekli su mi u svlačionici da me je pljunuo... Stvarno ne znam ko je on, ne znam ko je taj momak. Nisam video tu situaciju, ali ne želim da joj dajem na značaju osim ukoliko ne budu sami pričali o tome i, još gore, potvrde da se to dogodilo. Bolje, ipak, da ostavimo to po strani", izjavio je slavni Argentinac.

Iako postoji video ove situacije, Paragvajac demantuje da je pljunuo ka Mesiju.

"Video sam sliku, izgleda kao da sam ga pljunuo, ali nisam, nema šta da se vidi. Bilo je daleko od njega i ništa se nije dogodilo sa Mesijem. Izgleda kao da sam ga pljunuo, ali tvrdim da nije bilo tako", rekao je Sanabrija.

Pored toga što je uličarski, potez Paragvajca dodatno je iznenađujuć imajući u vidu da je kao mali Antonio Sanabrija tražio Mesiju da se fotografišu za uspomenu.



tagovi

Lionel MesiAntonio SanabrijaJužna Amerikakvalifikacije za svetsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara