Komentari na vest

Kao početak vica: Bili Srbin, Hrvat i Bosanac u Istanbulu

9

985

pre 8 meseci

Terza jel vidis kako se posluje?
Н

НОВИНАР ОБЈАВИ КОМЕНТАР

pre 8 meseci

Fočak ?????? RADE KRUNIĆ FOČAK
n

niknik357

pre 8 meseci

Kao vic i SRBIN pobedio!!!
P

Plavi10

pre 8 meseci

Ovaj covjek je primjer svima kako jedan sportas koji je uzor mladima mora izgledati. Nikad ni jedne ruzne rijeci na osnovi rasizma, nacionalizma, nikad ruzne rijeci za protivnika, protivnicku ekipu za sudije a dosta puta je ostecen bijo. Nikad u novinama zbog nekog ekscesa, cijelu karijeru radi i suti. Nedostajat ce nam kao golman a jos vise kao covjek. Sretno Livi.
g

gost 17

pre 8 meseci

On često bio oštećen, pa šta su onda bili unazad 20 godina klubovi koji su igrali protiv dinama ? Dobro svi znaju za Brunu Marića i ostale lopovske suce i njihovu veliku ljubav sa Mamićima ...
P

Plavi10

pre 8 meseci

Nemoj samo ti nesto govoriti, prosle godine ste bili drugi na svijetu po dosudjenim jedanestercima.
p

pazzo13071307

pre 8 meseci

Cudi me da nije neki jaci tim trazio Livakovica,evo Inter je ostao bez golmana i mislim da je ovo bolja opcija od Zomera i Hravti se super snalaze u Interu. Fener je to super iskoristio i steta sto nece igrati LP ima ozbiljan tim

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Неко има голмане у Челзију,Торину, Мајорци а неко у фенеру
П

Панући

pre 8 meseci

Ћути мајке ти
B

BH

pre 8 meseci

I svi rupetine
i

i bukvalno

pre 8 meseci

je fener trenutno jaci od svih nabrojanih
R

Razum i osećajnost

pre 8 meseci

BH Nisi u pravu za Djordja Petrovića.. Živi bili pa videli ima da pokida u Čelziju

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Неко има голмане у Челзију,Торину, Мајорци а неко у фенеру

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Неко има голмане у Челзију,Торину, Мајорци,а неко у фенеру!
c

citizenpzs

pre 8 meseci

Svaka čast Dinamu, skidam im kapu kakve transfere prave. Iako mislim da je Livakovic top golman, nejasan mi je Fener koji pusta golmana u pazi MAN UTD za manje para nego što kupi drugog golmana iz HR. Sve u svemu zanimljiva ekipa FENERA i nadam se da ce osvojiti ove godine ligu. Galatu sam gledao sinoc, Ikardi im je pola ekipe tako da nisu nedodirljivi a Besiktas je ipak dosta iza njih mada su se i oni dobro pojacali. Bice zanimljivo u Turskoj ove godine.
6

6363939

pre 8 meseci

Neki će možda komentarisati kako su većina pojačanja Fenera istrošeni igrači ali činjenica je da su Tadić i Džeko suva klasa iako su u godinama a o Livakoviću ne treba trošiti reči,takođe mi se sviđa što su i na ostalim pozicijama popunjeni iskusnim igračima tako da od ovakve ekipe očekujem mnogo i biće ih zanimljivo gledati ove sezone.Prvenstvo osvajaju gotovo sigurno a mislim da i u Evropi mogu da naprave velike stvari.
R

Raagnar

pre 8 meseci

Bosanac je geografska odrednica kao Sumadinac, Hercegovac. Bosanaca ima i Srba i Hrvata. Da ste rekli Bosnjak to bi vec imalo smisla.
Р

Рагнар

pre 8 meseci

Бошњаци су измишљена нација и такође повезани са топографским појмом Босне. Значи нико ништа није погријешио. Могли су се и звати Херцегоши и сада би читали тебе како објашњаваш дјељење једно истог народа на основу лажних вјера. 4С
d

da mi je

pre 8 meseci

Tvoj mozak da se odmorim malo
T

Televizor

pre 8 meseci

Ovo nije istina, postojala je srednjovekovna Bosna, a to da li neko pocinje da se nacionalno identifikuje po geografskoj odrednici nije sporno, to postoje u mnogim zemljama. Tvrtko se proglasio kraljem Srblja i Hrvata, bio je katolik, neko danas da nagadja o nacionalnim osecanjima u to vreme je nemoguce, tada nacije kakve danas poznajemo nisu postojale, moderne nacije se tek kasnije javljaju.
t

televizor

pre 8 meseci

@Рагнар Hercegovina je dobila ime po nemackoj reci hercog, sto znaci vojvoda. Ta rec u Hrvatsku i Bosnu ulazi preko Madjara, pa i Bosna dobija oblast koja se zove po nemackoj(madjarskoj) reci hercog.
x

xaxaxxaxax

pre 8 meseci

Cekamo komentare kako Erakovic igra u Zenitu protiv prvaka Kyrgistana i Mongolije....Uh zajebana gostovanja u Ulan Batoru i Tashkentu