Komentari na vest

Kapiten Voždovca pred prelaskom u Cvajtu za oko 250.000 evra

J

Jeftin sam

pre 11 meseci

smesan novac ako ide u 2. BL!
S

Srbinnnn

pre 11 meseci

Srecno kapitenu
J

Jaguar Bog

pre 11 meseci

Nemci iako su puni para ekstremno su štedljivi, a pogotovu u nižim rangovima, a kad troše, troše na plate a ne na obeštećenja obzirom da im se cela sportska škola fokusira na igrače bez obeštećenja. Takođe, sada se svi fokusiraju na anonimnije igrače jer je HSV pokazao da velika trošenja i velika imena ne garantuju nikakav uspeh (Glacel, Kitel, Reis...), tako da ovaj transfer nije ništa čudno osim toga da se kapiten top8 ekipe 10. najjače evropske lige (po koeficijentu) prodaje za ovako mali novac
R

Rasputin

pre 11 meseci

Pre 10ak dana se pojavi vest kako TSC za Pantovica nudi 1 000 000 evra a njemu ostalo 6 meseci ugovora... A sad se igrac koji je istih godina i sa ugovorom na jos 2 godine prodaje za 250 000 evra… Koja je od ove dve vesti lazna? Jel se ovaj “prodaje” ispod cene da bi se podelile pare koje ce zaista da se dobiju za njega, ili se Pantovic pumpa iznos da bi se ispeglale knjige i takodje podelio kolac?
B

Bastovan

pre 11 meseci

Druze ovog nece ni ukucani, sta ti je
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Iskreno, malo je to para, smesno malo. Sto me navodi na sumnju da to nije ceo iznos, vec ono sto je Vozdovcu ostalo. Narocito jer ide u Cvajtu, a klubovi iz Cvajte svakako nisu platezno nesposobni.
b

bgcz

pre 11 meseci

nisu platežno nesposobni ali su nemci jos uvek najracionalniji sa trošenjem. nijedna ekipa iz cvajte ne ulozi vise od par miliona tokom sezone. Čak ni ekipe koje ispadnu iz Bundeslige. ovo je realna cifra, uz malo prostora za ugrađivanje, ne vise 100 hiljada evra sigurno. Hajdenhajm je usao u Bundesligu, bez potrošenog evra za dovođenje igrača. Darmštad koji je prvi završio, potrošio je manje od 2 miliona.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

U kakvom nam je stanju fudbal dovoljno govori to da kapiten i najbolji igrac sedmoplasiranog tima superlige cija je vrednost milion evra i decko koji je mladi reprezentativac srbije pritom debitovao i za A tim odlazi u drugu nemacku ligu za 250k,sramota.
B

Bubaaaaaaaaaa

pre 11 meseci

Najbolji igrac?????????
k

kffjfjdjdj Srbin novi nije Srbin

pre 11 meseci

Niej to problem, nego sto sebe ne cenimo i sto i Marsovci znaju da smo laki na pare. To znaju SVI!!!!! I ti stvarno mislis da su to svanicno 250.000 EU? E moj Srbi! Pa svako bi probao onda da dobije nesto predobro za jeftine pare. Svako nam se smeje!
g

gfffgshaj

pre 11 meseci

da upise “derbi” ?
г

гегенпресинг

pre 11 meseci

Дај докле више, правите лажне приче и промовишете полуиграче, као он има на томе играча. Име тима нисте ставили, одгледао сам све утакмице до плејофа и ништа нисам видео што би издвојило овог играча. Желим му сву срећу
A

Astoria

pre 11 meseci

21 godina, visok 191cm, ugovor sa Zmajevima do 30.juna 2025.godine, sa procenjenom vrednošću od 1 milion evra, odigrao jednu utakmicu za B selekciju Srbije, i takav igrač (jasno je, ne vrhunski, ali mlad i perspektivan), odlazi u Drugu ligu Nemačke (ne potcenjujem je nikako, naprotiv, samo konstatujem) za četvrt miliona evra...poklonjen igrač praktično. Jedino ako su mu hteli izaći u susret u nastavku karijere i/ili zahvalnosti zbog odanosti klubu. Ipak, nadam se da uz ovaj skromni iznos obeštećenja ide i neki dvocifreni procenat od narednog, verujem uspešnog, transfera. Svrha mog komentara je bila zapravo da prokomentarišem kako za male pare dajemo mlade ugrače Evropi i svetu, u koje smo ulagali novac, vreme i znanje. Slično kao sa mladim talentovanim studentima koji odlaze i rade u inostranstvu. Cenim da je to sudbina malih fudbalskih sredina (tržišta) i država skromnih ekonomskih potencijala. Iveziću sve najbolje u nastavku karijere.
b

bgcz

pre 11 meseci

iskreno mislim da taj vozdovac ne moze da proda igraca za milion. Jednostavno svi znaju da bi vozdovac prihvatio i 200-300 hiljada. kad na to dodas da igraču duguju lovu uvek neku, on malo uceni da hoće da ode i što mu ne bi otvorili vrata.
H

Heeej

pre 11 meseci

Vozdovac je prodao igrača Votfordu za 2,5 miliona evra stručnjače pre par godina.
b

bgcz

pre 11 meseci

jeste ali je to jedan od hiljadu igrača. Ti si od onih što za svaki penal kažu maši, pa kad jedan promaše, kažeš eto, znao sam. a posle tog dvomilionskog transfera se pokazalo, da je 200-300 hiljada zapravo bilo dovoljno i realno.
H

Heeeeellooooo

pre 11 meseci

To je bila menadzerska kombinacija tako da…
F

Frank Zappa

pre 11 meseci

Odlican momak, veliki radnik sa mnogo kilometara u nogama. Cvajta odlicna polazna stanica za inostranu karijeru, samo neka nastavi tako i da ne cekamo dugo da ga vidimo i u Bundesligi. Sve najbolje!