©MN Press
©MN Press

Kapiten Voždovca pred prelaskom u Cvajtu za oko 250.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 09:30

Rastanak Ivezića i Zmajeva sve bliži

Prethodne sezone Voždovac je uspeo da sa najmlađim timom u Evropi obezbedi plej-of Mozzart Bet Superlige i mirnu završnicu sezone. Istovremeno, u redovima kluba iz Zaplanjske afirimisali su se brojni perspektivni igrači na čelu sa kapitenom Markom Ivezićem, a prema saznanjima Mozzart Sporta upravo defanzivni vezista mogao bi da bude prvi u nizu koji će napustiti Zmajeve.

Naime, Ivezić se našao na listi želja nekolicine evropskih klubova među kojima je najkonkretnije korake preduzeo jedan od članova Cvajte. Pregovori sa klubom iz drugog ranga nemačkog fudbala u završnoj su fazi, te se očekuje da Beograđanin rošen 2001. godine u narednim danima ostvari transfer kojim bi Voždovac inkasirao oko 250.000 evra.

Izabrane vesti

Ivezić se posle rastanka Zmajeva sa Stefanom Purtičem i Stefanom Hajdinom nametnuo se kao jedan od lidera superligaša iz Zaplanjske ulice koje je tokom tek okončane sezone predvodio sa kapitenskom trakom oko ruke. Tokom minule sezone upisao je minute na 30 zvaničnih duela u klupskom dresu, a igre koje je pružio u Voždovcu bile su povod da tokom izme dobije poziv selektora Dragana Stojkovića i da u januaru, protiv Sjedinjenih Američkih Država, upiše derbi u seniorskoj reprezentaciji.

Defanzivni vezista upravo u Voždovcu je napravio prve seniorske korake. Šansu da se predstavi na superligaškoj sceni dobio je početkom 2021. godine tokom trenerskog mandata Jovana Damjanovića, a od tada do danas ja minute upisao na 71 zvaničnom susretu.



tagovi

Marko Ivezićfk voždovacCvajtaBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara