Komentari na vest

Kapitenski potez Ter Štegena: Novi ugovor sa Barsom za platu "na odloženo"

L

Lažni car

pre 9 meseci

Šmrc Šmrc.... Kao dirljiva priča.
m

mićo belkan

pre 9 meseci

Barsa baš voli da se samokažnjava sa likovima nedoraslim dresu. Kad je neopevana rupčaga Viktor Valdes posle dugogodišnjeg staža napustio gol Barse, i stigao Bravo, kapirao sam da im se neće ponavljati slična greška kao sa Valdezim. Kad ono medjutim stigla ova nemačka prevara. Em što je u najboljem slučaju ljuti prosek, em što je ostao deceniju, nego uze i kapitensku traku. Tuga.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Kao što uvek kažem svako ima pravo na mišljenje, samo mi nekad nije jasno zašto bre ljudi gledate fudbal kad ceo život ne naučite osnovno u tom sportu. Ovaj covek nije u tri najbolji u evropi ali je već puno godina u 10 najboljih golmana u evropi,e sad ako to nije dovoljno biti vrhunski golman ja ne znam sta je.
V

Venom

pre 9 meseci

Prosle godine lagano najbolji golman.Do 35 kola je primio samo 13 golova i da nije Barselona rotirala na kraju postavio bi rekord top 5 liga za najmanje primljenih golova ikad u jednoj sezoni.Na 37 utakmica sto je branio 26 puta je sacuvao mrezu
č

čika Dača

pre 9 meseci

Kada ćete se već jednom naučiti. Možeš kao "suvi prosek" navijača (ako si i to) da kažeš: "Ovaj igrač mi se, sviđa" ili "ovaj igrač mi se ne sviđa". A, to, da li je dobar ili nije, to znaju stručnjaci (ovi što imaju 500 evra na sat), a ti to sigurno nisi!
T

Trololo

pre 9 meseci

Lepo od njega, ali kad dodje taj momenat za par godina, pokusace da ga prodaju i da ne izgube na tim platama.
p

podesen

pre 9 meseci

Mogu oni da pokusaju sta hoce,bez njegovog pristanka nista.
T

Trololo

pre 9 meseci

To svakako, ali vise je poenta kako ce se klub njemu "oduziti" za ovaj gest. Mislim da su isto pokusali sa De Jongom, ali nije hteo da predje u Junajted prosle godine.
g

gostionicarcic

pre 9 meseci

tako je i Mesi, pristao, pa posle tražio povisicu zbog tog gesta, a uprava mu rekla, nemamo sad para, on se durio, i pokazao da je ta večna ljubav tu samo dok je racun pun...
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Auh grdna Barsa nasta spade . Od 2015 ovaj klub ne moze da se prepozna . Kako su ga sistematski unistili u bakvar treba pise . Dva krstena pojacanja ne mogu da registruju . A nekad su je zvali najaci tim na svetu , samo ne znam u kom sportu u BAGMENTONU mozda .
S

Sunking

pre 9 meseci

A u čemu si ti dobar? U pravopisu, možda
M

Maree78

pre 9 meseci

Real i Barsa su uvek ispred svih, bez obzira u kakvom stanju su klubovi
p

potop

pre 9 meseci

Blago tebi sine sa takvim razmisljanjem i takvim pravopisom.
x

xnxx

pre 9 meseci

tako je messi imao odlozena primanja od 110 miliona