Pavlović (©Starsport)
Pavlović (©Starsport)

Karijera u slobodnom padu: Lazar Pavlović napustio Radnički

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.12.23. | 11:45

Nekadašnja nada Partizana odlazi sa Čaira posle samo pola sata fudbala ove sezone

Neće, pa neće. Pokušao je Lazar Pavlović da, posle prilično neuspešne inostrane epizode u AEL-u iz Limasola, oživi karijeru na Čairu, ali i iz Radničkog odlazi kao razočaranje. Nekadašnja „desetka“ Partizana sporazumno je raskinula ugovor sa Nišlijama, oprostio se od kluba na društvenim mrežama i potražiće novu sredinu.

Menjali su se treneri u Nišu, ali ne i Pavlovićeva uloga epizodiste. Proletos, dok je bio bonus igrač, još i tako-tako, ali ove sezone – nikako. Čitava jesenja polusezona za 22-godišnjeg vezistu se svela na 30 minuta fudbala. U porazu od Crvene zvezde (0:1) na Marakani, Pavlović je odigrao poslednjih pola sata i to je sve.

Izabrane vesti

Pavlović je došao u Niš prošle zime u vreme trenerskog mandata Nenada Lalatovića kao veliki projekat kluba. Plan je bio da, po principu koji se pokazao uspešan na primeru Nikole Štulića, Radnički dovede igrača bez ulaganja, probudi njegov talenat i u perspektivi ostvari unosan transfer, od koga bi njegovom bivšem klubu pripalo oko 30 odsto obeštećenja.

Za ovih nepunih dana, ostaće da se pamti samo onaj gol u Inđiji, u prvom meču baraža, koji je probudio nadu u opstanak pred revanš na Čairu, u konačnom zbiru čak i prevagnuo u korist Radničkog. Ali, premalo da bi konačna ocena bila makar prelazna...


tagovi

Lazar PavlovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara