Komentari na vest

Karma je čudo: Provocirali Bed blu bojsima, pa dobili po ušima! AEK slavi pred očima Đuričića, Lesora, Dijamantidisa...

F

Francetic

pre 7 meseci

Vi Srbi vječno ratujete, a nikako da pobjedite, sad sa "braćom" Grcima, još će vam i Bugari bit braća na kraju hahahaha
G

Gostimirko

pre 7 meseci

Vi ste "večiti pobednici" od 2.sv.rata u oba poraženi, one ranije periode dok ste bili sluge svakom tek da ne spominjem.
s

sprdnja od portaal

pre 7 meseci

Da je SMS dao onakav gol a ne Ðuričić,sigurno bi isti naslov bio!Sramni ste
m

mile sljivar

pre 7 meseci

a sta je sa navijacima BBBa znali se sta, gde su?
S

Samo

pre 7 meseci

Ludak može pljuvati jedan narod,zbog jedne male grupe ljudi.Isto tako ne treba hvaliti Rumune zbog onog protiv tzv.Kosova,jer i to je jedna mala grupa,a većina je to osudila.Lično znam da je jedna grčka porodica ,usvojila malog Srbina koji je ostao bez roditelja u Bosni,za vreme rata.
K

K'95, čim je to zeleno

pre 7 meseci

Katastrofa je u činjenici da nisu "pobratimljeni", BBB bi ih ganjao sa noževima i palicama na gostovanju u Zagrebu, samo jer su pravoslavci.
r

rnduljo bre

pre 7 meseci

Grci su loši ljudi, malo ko zna i istinitu istoriju kako su nas Srbe uništavali i u čemu su sve učestvovali, tako i u trovanju Cara Dušana. Ni Pravoslavnim Grcima ne treba verovati a posebno ne Grko Katolicima a to su sve navijači PAO. Nisam ljubitelj košarke ali volim da pogledam par utakmica iz svoje mladosti ona generacija Saleta Đorđevića protiv Litvanije 95 mi je najdraža i pre par dana sam ponovo gledao momente i onu neverovatnu mržnju Grka prema Srbima i to kad nam je bilo najteže 95 kad su nas hrvatski katolici proterali 500.000. umesto da su došli da ratuju za Pravoslavlje ali oni nisu nikakvi Pravoslavci, pročitajte šta su nam Fanariote radile. Dešava se i kod nas ovako nešto, znam mnogo Grobara koji su presrećni što su Turci ubili Jagodu, čak su i na ovom portalu pisali " Slava Galatinim lavovima " ipak to može samo ta zloglasna JSD organizacija iz Zagreba.
S

Snoopy

pre 7 meseci

Pa i bugari su pravoslavci i to veliki prijatelji rusije kroz istoriju uvek bili na našu štetu a njihovu korist msm bugarsku a bugari kakve zločine pravili po Srbiji ..Tako da ti prica ne pije vodu .A i mi smo ratovali protiv Vizantije...bili na strani turaka prvi kralj nam kršten u katoličkoj crkvi
P

PAOKara

pre 7 meseci

Kako te nije samo sramota?Pa isti ti koje pljujes su zapali zastavu turskoh kluba na JNA.A sto se istorije tice,pojma nemas.Grci otrovali cara Dusana?O Bozeeee
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Ja sam šokiran ovim navijačima Panatinaikosa, ovo mi je dokaz da su Grci mnogo loši ljudi! Ubijen Grk i ti kao Grk daješ podršku navijačima Dinama 🤢
i

isto

pre 7 meseci

brate ko ovi srbi koji podrzavaju klub iz bas te lose grcke protiv srpskog kluba
S

Složna braća

pre 7 meseci

Dovoljno je da pogledaš Delije i Grobare samo na ovom portalu.
K

Kazablanka

pre 7 meseci

To je samo ekipa debila. Ne treba formirati misljenje o narodu na osnovu jednog gafa. Pa svaki narod ima mnogo ovako niskointeligentnih ljudi.
@

@isto

pre 7 meseci

Vidi,isto tako bi i grobari podržali Paok,tako da...