Karvahal prošao preglede, manja povreda od očekivane

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 13:33

Deluje da će ići na Mundijal

Suze u očima Danija Karvahala u finišu prvog poluvremena finala Lige šampiona protiv Real Madrida govorile su da bi Španac mogao da propusti Svetsko prvenstvo, međutim posle današnjih pregleda situacija je sledeća: ima povredu mišića i čeka ga pauza od tri nedelje. Tačnije od 15 do 20 dana.

To znači da bi trebalo da se nađe na Svetskom prvenstvu. Odluka će biti na selektoru Đulenu Lopetegiju, a igrač i trener su već obavili razgovore.

Izabrane vesti

Španija prvi meč na Mundijalu igra za 19 dana protiv Portugalije tako da sve govori da će Karvahal biti u sastavu Španije. Možda neće igrati na prvoj utakmici, eventualno drugoj, ali najvažnije za njega je da otputuje. Pa će se posle otvoriti šansa da zaigra.

Današnji pregledi su trajali sat i po vremena i rezultati su dobri za desnog beka Real Madrida i reprezentacije Španije. Utvrđena je povreda središnjeg dela mišića zadnje lože.

Karvahal je svakako dobio nedelju dana odmora pošto je igrao u subotu finale Lige šampiona. Veoma bitan igrač i verovatno bi bio starter protiv Portugalije da se ovo nije dogodilo. Sada je pod znakom pitanja za prvu postavu, ali će biti na Mundijalu.

Dobre vesti i za njega i za Furiju. Verovatno su očekivali dosta lošije vesti.

Foto: Action images


tagovi

Dani KarvahalRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara