Komentari na vest

Kasper Šmajhel napušta Lester, ide u Nicu, menja ga Vlahodimos

M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Kovačević je pravi bošnjo. On će braniti za Bosnu, no dok je Petev tu teško, tu su oni na ratnoj nozi, a što se tiče prošlog odbijanja poziva, ima raznih razloga, ali taj razlog nije što želi braniti za Srbiju, a još manje što ne želi braniti za Bosnu.
M

Makro Sijalica

pre gotovo 2 godine

Lester sa trenutnim timom ne moze da se bori za Evropu. Uz to ako ih Šmajhel napusti koji je jedan od glavnih igrača (ako ne i glavni).
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Vladan buduci prvi golman Srbiji,odbio je poziv za BIh,pisite o njemu
I

Ili

pre gotovo 2 godine

Ma nesto u Rakovu debelo ne stima 🤔 Pustaju Kovacevica a mogao da im brani jos 15 god... Salu na stranu, pise se o Kovacevicu dosta, ne znam da li ga ima Piksi u vidu, ne svidjaju mi se nasi golmani uopste... Rajkovic nista s obzirom na ocekivanja jos onomad dok je branio u Zvezdi... Vanja slab ali sto je najgore on tako slab mi najvise uliva poverenja kad gledam utakmice... Dmitrovic je bio ok, ali sam sebi je napravio situaciju izborom da bude 2. golman Sevilje.. Svilar neozbiljan... Je l’ gledao neko Kovacevica? A Smajhel faca, navijao sam da dodje u Utd dok se spominjala prodaja DeHee, taman da uziva u Nici do kraja karijere..
J

Ja Robot

pre gotovo 2 godine

Boli to sto je Rajkovic izabrao Zvezdu,a ne klub koji je osnovan u Zagrebu pa prebacen u Beograd ? Boli,a tek ce da boli.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma u Benfici tek nista ne štima. Pustili Svilara koji je mogao da im brani bar 20g a dovode golmana iz Poljske.
z

zato sto

pre gotovo 2 godine

je taj u poljskoj bar branio a svilar je zadnji put branio onomad pre pet godina kad nisu imali koga drugog da stave na gol pa stavise njega i uspeo da primi najkomicniji gol u istoriji lige sampiona.Daj ne zezaj druze kakav crni svilar
G

Gagi197

pre gotovo 2 godine

I doneo mi 95000
H

Hranca

pre gotovo 2 godine

U Lesteru nesto debelo ne stima. Ovo leto nisu doveli nijedno pojacanje, a sad se spremaju da puste Smajhela za dzabe. Plus mislim da je on kapiten.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Krenulo je nizbrdo kad im je vlasnik poginuo. Imali su sezonu snova. Nerealno je održavanje takvog nivoa za tako mali klub.