Komentari na vest

Katai može kao Dušan Savić, Pančev je neprikosnoven

P

Preteraste

pre gotovo 2 godine

E moj Darko Pancev. Prvo te uporedjivali sa Rikardom, a sad sa Kataiem. Za vas portal bi trebalo da sto upozorenje '' samo za decu do 14 godina''
D

Darko P.

pre gotovo 2 godine

Darko Pančev: Golgeter prvenstva Jugoslavije 1983/84 sa 18 i po godina, drugi strelac prvenstva sledeće sezone iza Zlatka Vujovića, tri sezone kao zvezdin fudbaler - tri puta golgeter prvenstva 1989/90, 1990/91 i 1991/92 i to dosta ubedljivo, golgeter nacionalnog kupa 1989/90, 1990/91, golgeter grupne faze kupa šampiona 1991/92 (on i slavni Stojičkov), golgeter kvalifikacija za EP 92, osvajač zlatne kopačke Evrope za 1991., drugi fudbaler Evrope (on i Savićević) za 1991. sa Crvenom zvezdom - tri puta šampion Jugoslavije, Evropski šampion, Svetski šampion, osvajač nacionalnog kupa 1990. (strelac odlučujućeg gola), 27 puta reprezentativac SFR Jugoslavije., postigao 17 golova, igrao na SP 1990. (strelac 2 golova), u sezoni 1990/91 na 55 zvaničnih utakmica za Crvenu zvezdu i reprezentaciju - 55 golova (gol po utakmici), neformalni izbor Unicefa: Darko Pančev najbolji fudbaler Evrope u sezoni 1990/91, strelac antologijskih golova u Tokiji i Bariju, u kupu šampiona protiv Rendžersa, Bajerna, Anderlehta, Panatinaikosa..
C

CSF

pre gotovo 2 godine

Pametnije bi bilo da igra za ekipu, a ne cela ekipa da ga sole loptama, i onda priče gde su nam centarfori.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Hajde ne palite ga i ovako je dovoljno sebican sta treba sada da svi namestaju njemu da bi jurio neke rekorde koji i onako nikome nisu vazni
I

Ivan Bor

pre gotovo 2 godine

Tri gola protiv partizana
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 2 godine

Realna prica!
s

serMudro

pre gotovo 2 godine

NE kapiram mozgove tipa ; "takav i takav,a ne mogu ga prodati"... Zašto bi iko imao potrebu da prodaje nosioca i najbitnijeg šrafa u timu i igri i uspesima poslednjih godina?! Zašto bi iko pametan prodao i težio prodaji igrača tipa Borjan,Ivanić,Katai,Dragović,Kanga,Sanogo,Ben,Rodić,Ohi...igrači koji donose razliku,igrači koji guraju tim na prvo mesto u prvenstvu,igrači koji osvajaju prvo mesto u grupi LE...pa ako prodaješ nosioce nema rezultata...hoćeš rezultat i prodaju...e to ne ide... ..be se meni i svakom normalnom navijaču ko je na čelu kluba,koga jesmo koga nismo prodali,ako mogu da uživam u titulama,u evropskim utakmicama,rezultatima... Pa lepo mi je videti moj klub nosilac u kvalifikacijama,moj klub ubije Liverpul osvajača LŠ na sred Rajka,moj klub u obe utakmice fudbalski drži u šaci jedan Milan,moj klub u obe utakmice fudbalski ubije finalistu LE Rendžers...puno srce,milina !!! I onda slepčine pišu,izjavljuju,skiče kako je nerealno da moj klub bude prvi u Ling Long takmičenju,kako je nerealno da ne izgubi od Voždovca i slično,jer je namestio,pa nije izgubio ni od jadnog,prejadnog,oštećenog,pokradenog partizana pa što bi onda gubio od ekipa kojima jadni,prejadni,oštećeni,pokradeni partizan šije po 5 komada...taj jadni,prejadni,oštećeni,pokradeni partizan u celoj sezoni na ukupno tri utakmice ima cela tri šuta u okvir gola mom timu,taj da me proziva,taj da vodi demagogiju šta je logično,a šta nije,da priča o krađi i nameštanju neko ko je do derbija šetao ligom...ajde bre pokaži mi svoju meru i veličinu u konkretnim evropskim utakmicama,ubij me u direktnom okršaju pa me onda prozivaj i pljuj... Kao što ne razumem ni ostatak klubova u našoj ligi...zašto i dokle će da ćute,zašto se ne pobune,izađu javno i kažu,partizan ovo,Zvezda ono...partizanu ko otkinu bod dobi otkaz osim Dekija,ne sećam se protiv Zvezde ikad da je tako bilo... Kako god,samo budite realni i gledajte svojim očima i slušajte svojim ušima ! FCRS
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Katai je krajnje nebitan igrač u ozbiljnim utakmicama. Kanga je najbolji fudbaler koga smo imali u zadnjih 30 godina i bez kog svi uspesi u zadnjih 5 godina nebi bili mogući. Važniji igrači za Zvezdu (protiv profesionalnih ekipa) u skorijem periodu: Borjan, Ben, Kanga, Dragović, Ivanić, Rodić, i Sanogo. Katai je rak rana za razvoj Zvezdine dece, a i velika prepreka za dovodjenje bilo kojih stranih kreativaca, s obzirom da je on samo rekreativac. To što ubija u LingLongu i protiv Grobara, pokazaje jedino koliko se zvezdaša može zasititi sa sitnim uspesima.
1

1389

pre gotovo 2 godine

Sve to je na mestu Ali hocu da stabilnost ,kontiuenet,brzina I automatizam u igri za ligu sampioa ...mi prosto moramo da se ozbiljno pojacamo .
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Dule Savić ne zaslužuje da se poredi sa Sebičnim Magijom. Jedan je Dule Savić !!!!!!!!!!!!!!
G

Gostxyz

pre gotovo 2 godine

Katai je za ovu nasu ligu klasa. Civek nije klasicni napadac a tolike golove daje. Ima dobar sut i levom i desnom i glavom... sto se Panceva tice nije samo on, svi su oni 6.zvezdina zvezda! Pancev nije bio vaznij za tim od Savicevica, Prosineckog ili Beodedica. Realno je da cela generacija, koja je svetski i evropski sampion bude 6. zvezdina zvezda. To je uspeh nad uspesima jer se upravo o fudbalu radi i to niko sa nasih prostora nikada nije uspeo. Drugo su sportovi kao kosarka, rukomet, atletika, vaterpolo, odbojka... Tamo ima dosta titula prvaka Evrope klubova iz Srbije i regiona. Kosarka: Bosna,Splt,Cibona,Partizan,Zvezda(ž). Vatrpolo: Mladost ZG, Partizan, Jug, Jadran, POSK, Zvezda, Becej. Rukomet: Metaloplastika, RK Zagreb, Borac BL, Partizan Bjelovar, Vardar, Radnicki(ž), Buducnost(ž). Odbojka: Mladot ZG(ž), Dubrovnik(ž). Atletika: Zvezda... Svi su oni ekipni evropski prvaci u sportovima koji nam vise leze. U fudbalu - samo Zvezda i to ne samo evropski, nego i svetski prvak! Zato, svi su oni 6. zvezdina zvezda! Zauvek.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Za našu ligu klasa. Za ozbiljne utakmice u Evropi krajnje nebitan kaskader koji posle 30og minuta nema šta da ponudi.
G

Gost MMS

pre gotovo 2 godine

Poređenje golgeterskih učinaka strelaca 1.lige SFRJ i super lige Srbije je u najmanju ruku neumesno.Ona liga(Zvezda,Hajduk,Dinamo,Partizan,Željo,Sarajevo,Velež...) i ova liga su nebo i zemlja!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Kataji je odličan igrač za naše uslove, ali je smešno porediti ga sa najvećim legendama kluba. Plus što je u njihovo vreme naša liga bila medju jačim ligama u Evropi.
R

Realno brate

pre gotovo 2 godine

Ne znam kako mozete uporedjivate babe i zabe. Stavljati u istu recenicu Duleta Savica, Kobru Panceva i Kataija???!! Liga i kvalitet ex YU lige je bio jedan nivo, a Ling Long Terza Migia sasvim nesto drugo. Decku inace svaka cast ali analogija je degutantna , povrsna i nerealna.
p

partizan šampijon

pre gotovo 2 godine

kakav be kataji ljenčuga na foru uzima pare nigde u ozbiljnu ligu nebi mogo da igra u nedelju cvezda će kiskne do voždovac i partizn izbija na prvi mesto i kup osvajamo u sred rupe djabe vam bankomate radi od 0 do 24 i milijoni koje dobivate i da izključite ponovo war i da vam sudie sfiraju penal na dvaest metri od gola da vam priznavaju golovi iz opsajd vi str svecki rikorder po broju penali u ligu samoda se zna takoje partizan će bidne šampijon ej
N

Neverovatno

pre gotovo 2 godine

Nepismen si do bola.
1

1389

pre gotovo 2 godine

Ako se to desi ja cu ti prvi cestitati Ali nemoguca misija Zvezda opet sampion..Ali mora da se pojacamo ozbiljno
D

Dobro je

pre gotovo 2 godine

Ako će partizan da BIDNE šampiJon. TI si šampiJon u nepismenosti.
K

Kobra

pre gotovo 2 godine

Svaka cast svima ali Pancev je fenomen. Za Zvezdu je za 3 godine postigao 116 golova na 141 utakmici sto su proseku 38 golova godisnje, kvota 0,82. Kada se tome doda da je noseci zvezdin dres, na 19 utakmicu za reprezentaciju dao 15 golova, dodje se do brojke od 131 gola na 160 utakmica ili ti 43 gola godisnje, kvota 0,82. Dakle fenomen. 3 godine za redom u proseku 43 gola godisnje u veima jakoj ligi SFRJ i Evropi je FENOMENalno!
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Za nasu ligu je majstor i pravi razliku,medjutim u medjunarodnim utakmicama se vidi da nemoze jednostavno mu nesto fali za taj nivo fudbala!!
D

Da da...

pre gotovo 2 godine

Zato je dao golove u Tokiju i Bariju, Minhenu, Glazgovu, Briselu, Atini, na svetskom prvenstvu i bio najbolji strelac evropskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. To sto je izabeao defanzivni Inter bila je greska a kasnije povrede...
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Napisao sam sa Kataija
L

Linglong igrač

pre gotovo 2 godine

Fali mu brzina, snaga, dribling u trku, centaršut On je navodno u zvezdi krilo, a ni k od krila ne poseduje ništa od navedenog.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Da je dao penal u Glazgovu možda bi mi igrali finale LE.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Treba nam neka bolja liga da bi ove brojke dobile smisao.
A

Aca BG

pre gotovo 2 godine

Pancevu nije gol u Drezdenu obrisan nego se vodi u zvanicnij statistici UEFA. Dakle Pancev je postigao 45 golova. Onaj najvazniji 46.iz Barija i ne ulazi u tu statistiku.
3

33titula

pre gotovo 2 godine

Ne mogu se porediti lige u kojima su igrali Bora Kostić,Dule Savić,Darko Pančev Vojin Lazarević,Zoran Filipović sa ovom u kojoj igra Katai ali sve ih krasi epitet MAJSTORI fudbala. Još mnogo velikih majstora nisam spomenuo jer su tema golgetera.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Niko ne poredi Kataia sa Savićem i Kobrom... Samo njihov broj golova u sezoni.... A ako se ijedan igrač može porediti sa najboljim igračima iz istorije Zvezde onda je to Magiko... Možda nije na nivou klase Darka i Duleta, al bogami za Binića i neke druge igrače o kojima se govori kao legendama je Maradona lično..
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Tvoj komentar najbolje ilustruje zašto Srpski fudbal nazaduje. I Kanga, i Sanogo, i Ben, i Dragović, i Borjan, i Rodić, i Marin, pa čak i Degenek, Boaći, Pavkov, su svi više doprineli Zvezdinom napretku od Magika/Tragika. Sedi bre. Kakav Maradona. Pridruži se ovom veku i batali nostalgiju.
M

Monteroo

pre gotovo 2 godine

Duletu bi mogao da eventualno nosi torbu na trening,a Kobri da ocisti kopacke... Gde uporedjivati dva top igraca koji bi danas igrali u celsiju,sevilji,psg-u sa covekom koji je bog SLSe i ni metar vise...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

nemoj da se šalimo nije realno porediti ljudi ovu našu ligu sa tom ligom bivse jugoslavije a pogotovo porediti nekog sa duletom savicem i darkom pancevom...
J

Jaro

pre gotovo 2 godine

Kakav crni magiko daleko je to od ozbiljnog fudbalera, 3 klasa igraca, nego ga ovde hvale i dizu u nebesa niti ga mogu prodati sa 31, niti ima ponuda...
J

Jasno

pre gotovo 2 godine

je da ne voliš Zvezdu a ni Katarina,znaš ti ostao je još jedan derbi.Znaš ti znaš.
J

Jaro

pre gotovo 2 godine

Ko da ih voli, uzese zadnji dinar iz ove razorene zemlje,predsednik kluba koji je na interpolovoj listi, već 5 godina ceka sudjenje i ne mogu mu nista, direktno je podrzan od drzavnog vrha ove zemlje,Mrkela 30 god robije za 'pojacanja' poslednjih nekoliko sezona,dok igraci i struci stan sve to gledaju, cute i naravno podrzavaju,a narod placa.njihove plate..
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Izvini Jaro, ali mozes li mi reci zbog cega je Svetozar Mijailovic na interpolovoj listi?
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Katai je takođe propustio nekoliko utakmica zbog povrede. Da je igrao sve, nema sumnje da bi stigao Rikarda na prvom mestu, plus nije napadač