Komentari na vest

Katai za lični rekord, Ohi za formu, Crvena zvezda za pritisak na Partizan

G

Gostbabahaha

pre oko 2 godine

Kec ili X,nece uspeti TSC da ih pobedi
К

Констракта

pre oko 2 godine

Надам се да нећемо морати после ове утакмице да плачемо за дербијем...
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Secam se prosle ili pretprosle sezone,mislim da je ipak bilo prosle. Utakmica TSC-Partizan,kvota na dvojku 2.15.Lik ulazi u kladionicu i govori iskoristite kvotu dok jos nije pala.Pola sata pred mec,kvota sa 2.15 padne na neverovatnih 1.15 na dvojku.Pocinje utakmice,trener TSC-a cini mi se da je Zoltan Sabo bio,ostavlja pet standardnih igraca na klupi i ubaca neku decu da igraju i neke trutove. Partizan im daje 3-4 gola i eto su starteri,ulaze.
z

zolamiljanabebica

pre oko 2 godine

u rubrici nije se desilo xaxaxaxaxxa

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Do kraja mozemo i jednu nereseno da odigramo,prva nagazna mina je TSC,samo ovo da prodjemo,vice tekma na noz..Posle imamo Novi Sad i Krusevac,ali jaci smo dosta od svih njih..Ajmo po PETUUZASTOPNU titulu na Marakani !!!
D

Duh koji lebdi

pre oko 2 godine

Sve je sređeno van terena,da državna miljenica (k),dobije utakmicu. Pa tako i osvajaju titule,van terena
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Odlazak Ivanića, a tek pogotovo Kataija, će preporoditi Zvezdu. Šteta što ovog drugog od blata prave, pa neće moći pod hitno kako treba.
T

TsC bjekovic

pre oko 2 godine

TSC je JSD Filijala i klub koji kontrolise licno bjekovic,zato SVOM SNAGOM protiv njih i sa NAJJACIM TIMOM od prvog minuta do poslednjeg!
C

Czz

pre oko 2 godine

Ej bre. Sta je ovo ? Sta pomozi Boze ? Pomozi Boze da zavrsimo bez povreda a za ostalo da ih u zube stavimo i rastrgnemo sportski. Da se razletimo da ne znaju odakle im vise puca. Da ponovimk trcanje iz evropskih utakmica i da svi budemo Zvezda a ne individualci (kanga, katai). Da razmontiramo filijale grobarske da im pokazemo da nemaju cemu da se nadaju. Danas na plus 5 prije njihove utakmice pa neka spremaju konferencije polako. Ajmo ciganiiiiii
x

x8 Fejnord

pre oko 2 godine

TSC JE JSD FILIJALA OD UVEK BIO,I ZATO MORAMO IGRATI MAKSIMALNO JAKO I IZVESTI NAJJACI TIM NA TEREN!
K

Kiks

pre oko 2 godine

Ovo je jedina tekam gde cigani mogu da kiksnu, sve druge ekipe su njihovi ljudi/ treneri. Cuka- trener zvezdaš Napredak- trener zvezdaš Voša- trener zvezdaš Radnički- uprava zvezdaš Voždovac- pola tima bivši zvezdaši Zato nema ništa od bilo kakvog pritiska

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Treneri zvezdasi,igraci zvezdasi,navijaci zvezdasi,cela Srbija zvezdasi.... Pa sine trener Zvezdas iz Voše pa kiks na Marakani,Tončev iz Surdulice pa 5 bodova uzeo... Sine ne gleda se to tako kako ti mislis...Pa zar ti mislis da Zvezda nije prejaka za sve klubove koje si nabrojao? Nadgrali partizan 2-0, i rendzers.... Sasa Ilic vas zakinuo na Banovom Brdu...
v

v1ad

pre oko 2 godine

Ne razumem zasto bi izostanak Rodica prouzrokovao prelazak na tri stopera ako ce vec Gajic da igra levog spoljnog? Jel treba sa pet u odbrani da igramo protiv TSCa?

gemathegreat

pre oko 2 godine

Mi treba da inkasiramo tri boda i da minimiziramo napade TSC-a. Umiranje od lepote ostaviti za umetničko klizanje. Broje se golovi i pobede, ostalo je folklor.
m

mikile

pre oko 2 godine

idemoooo,pobeda i centimetar od titule.oce li risario i dioni dobiti premije za titulu,ipak gledaju tv prenos,valjda gledaju ili risarija i to mrzi.

gemathegreat

pre oko 2 godine

Da ti igraš definitivno bi gledao. Mislim em uman em raskošan talenat. Znaš obično oni koji su u kući manji od makovog zrna vole da se kere po internetu. Tu su ekstra robusni.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ne znam sto se stalno potencira losa forma Ohija, a covek dao 6 golova na 10 utakmica. Igra odlicno, a manjak golova je i u tezim protivnicima, a i u malom broju lopti ka njemu. Ne ubacuju mu u prazan prostor, nema centarsuteva. Inace Ohi bio jedan od igraca sa najvise istrcanih kilometara u derbiju do zamene. A Stankovic ga svaku menja u poluvremenu sa Pavkovim i onda kao Ohi ne daje golove. Covek igra pola utakmice, a vi bi hteli da daje po tri komada.
G

Gost77

pre oko 2 godine

gde on to igra odlično ako daje samo golove iz dobitaka?

gemathegreat

pre oko 2 godine

A šta si ti očekivao ??? Da neće Darijan da hvali nekoga. Pa Bena je mrzeo tri pune godine iz članka u članak ko da mu je smuvao sestru pa je ostavio na oltaru.
C

Czz

pre oko 2 godine

@gost77 tamo dje ne dobija lopte. Sigurno si mlad i zelen pa ne znas ali do skoro je u fudbalu terorisao jedan napadac koji je bio spor, nije imao tehniku, nije pravio visak, izgledao kao prodavac povrca ali svaki odbitak je bio njegov i imao najbolji njuh za tu vrstu golova u istoriji fudbala- pipo inzagi. Nisu svi napadaci da uzmu loptu predju trojicu i daju gol. Neki su jednostavno na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je to. E takav je Ohi za sad jer covjek od Katai-a i Ivanica ne moze da dodje do lopte
L

Luka muka

pre oko 2 godine

0-3 tacan rezultat
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Ajde pomozi boze da danas dobijemo...
Z

Zumba

pre oko 2 godine

Da Katai igra za ekipu, a ne liče rekorde i da asistira precizno u prostor, isto Ivanić i Kanga i nema problema za pobedu.
K

Korben Dalas

pre oko 2 godine

Ocekujem tesku utakmicu, prljavu i ne bih se iznenadio da bude i prekid.Jedni su premirani, a drugi moraju da kidaju zbig titule. Bice sve, samo ne lepa utakmica.
D

Djosa

pre oko 2 godine

Idemo 2 momci

milford

pre oko 2 godine

Kakav pritisak na Partizan kad je Zvezda na prvom mestu i ima 2 boda prednosti.
f

fusbaler

pre oko 2 godine

pritisak u smislu da ne mogu da dostignu razliku, ne mogu da verujem da nj to ne razumete
7

777

pre oko 2 godine

Tsc(mesari protiv Zvezde, manekeni protiv Partizana) na vreme i lako se provalilo da su njihov klub i eto motiv vise da im se da 4, 5 komada da vise ne zive u iluzijiama.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Тсц сам симпатисао кад су упали у линг лонг. Мислио сам да су самостални и играју за себе. Не могу да верујем на шта су спали. Постали су експозитура.
R

Rey

pre oko 2 godine

To je nas fudbal. Zveda i partizan imaju pola pola timova iz super lige radi za jedne druga polovina za druge. Godinama je na primer Napredak iz ks gubio od zvezde a jurisao da otkine bodove partizanu. To se i desavalo. Secam se da je napredaj jedne godine u Subotici poslao 2 tim a prvi tim odmarao u kš jer je za 3 dana dolazio partizan. Onda je napredak pobedio partizan bila 2017 ili 16 uglavnom lalatovic vodio napredak.
J

Junker

pre oko 2 godine

Bas. Danas se igra da umuvamo 1 i da pokusamo da prodjemo bez povreda. Ocekujem bar po 3 jaka starta nad Kataijem, Ohijem i Micom
У

УЛТРА.....

pre oko 2 godine

ДОБИЈАМО БРЕ ОВЕ ЛУЊЕЕ.. АКО НЕ МОЖЕМО ДА ОВЕ ПОБЕДИМО НИСМО НИ ЗА ТИТУЛУ !!!!! АЈМО АЈДЕЕЕЕЕ СВИИ У НАПАД !!
G

Gostojuci

pre oko 2 godine

Eh, videcete kako se igra danas. Polomice noge Kataiu, Mirku, Kangi, ako ne otkinu neke bodove..
z

zvezdas...

pre oko 2 godine

najvažnija utakmica posle derbija.. ovo ako dobijemo titula je 90% naša, pomozi boze.
e

ejj

pre oko 2 godine

Ben treba da igra u napadu, Ohi nece apsolutno ništa korisno uraditi...i biće zamenjen na poluvremenu
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Izgleda da će na leto pokušati na sve načine negde Pavkova da udome jer da nije tako mislim da već nekoliko utakmica u nizu ne bi Ohija menjali na poluvremenu. Mislim da je to jedini razlog a ne neka Ohijeva slaba igra. Ako pogledamo realno ni Pavkov ništa bolje ne igra a o ponašanju na derbiju i da ne pričam. Pravljenje bespotrebnih faulova, loše kretanje i samo sudijina volja da ne kvari derbi je dovela do toga da Pavko ne dobije crveni.
G

Gost777

pre oko 2 godine

Setimo se pred utakmicu tsc i vozdovca kako u humskoj gledaju na ovu utakmicu(pisalo u najavi utakmice) da bi TSC završio 4 a onda premirali TSC i zaustavili zvezdu... Nadam se da je i Dejan i igraci svesni težine ove utakmice i da će maksimalno ozbiljno da shvate utakmicu
e

ejjj

pre oko 2 godine

Naravno da je jsd premirao TSC. Valjda je to jasno.. + postavili grobarske trenere sirom lige...
д

д.г.

pre oko 2 godine

Не треба премије. Довољан је Лазетић.