Komentari na vest

Kejnov prvi veliki intervju u Minhenu: Želim da pobeđujem uvek i u svakom takmičenju, zato sam došao ovde

O

OnSeJosNada

pre 9 meseci

On se još nada kako ovakav Bajern može da uzme LŠ, a realnost je da je biti među osam ogroman uspeh.Ako je hteo da osvaja LŠ morao je da nađe bolji klub i vreme će pokazati da je Oven u pravu.Sam Oven je napravio sličnu grešku i prešao iz kluba gde je legenda u tada kao neke Realove Galaktikose i tamo je bio niko i ništa.

Mia San Mia

pre 9 meseci

Kane je vrhunski finiser ,jako se lepo krece bez lopte, gradi loptu vrhunski,otvara prostor saigracima. Njegova karijera u Bayernu ce najvise da zavisi od njegove glave i saigraca. Poenta je, Kimmih i Goretzka nisu ni bleda senka sebe kakvi su bili 2019,20,21., Gnabry kao da je zaboravio kako se igra fudbal, od igraca koji je zakucavao i levom i desnom iz bilo koje pozicije i vrhunskog driblinga ostala je samo frizura a generalno nema neki centarsut kojim bi mogao da uposli Kanea, Koman precesto povredjen i precesto izgleda kao da se boji da udje u puni sprint ili bilo kakvu vrstu opasnije igre, Sane presebican igrac, ima ga 2 utakmice pa ga 5 nema ni na mapi, Musiala takodje napravi magiju 2 utakmice pa se ceka da proradi opet.. Davies cini mi se vraca polako statu formu , Mazraui komad bolji od Pavarda , A stoperski tandem bilo koji sa Upamenkanom je blago reci katastrofa. I na kraju trener koji blage veze sa zivotom nema , ceo tim od kako je dosao deluje kao sa su u zurbi i da nemaju vremena za tekmu... Tako da na kraju suma sumarum je da ako se na kraju bude pisalo da je Kane promasaj, najmanje ce biti do njega...
S

Snowman

pre 9 meseci

Od Bajerna nema nista pretsnka su ekipa za Evropu, oni usatog nece videti…
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

E moj ti ! Umesto da si skinuo sa vrha Širera i udjes u legendu ! Pa na leto lepo odes neki tim ! Ovako nista bices kao svaki drugi Englez .
s

srbija111

pre 9 meseci

Ti si inace poznat po tome da pobedjujes u svim takmicenjima...30 godina, 0 trofeja
x

xnxx

pre 9 meseci

ima 1 trofej :) audi cup
B

Berardi10

pre 9 meseci

Odlican lik, odlican igrac! Srecno!