Komentari na vest

Kelaifi nije hteo da ubeđuje Embapea da ostane, PSŽ mu sprema oproštaj

Gosthjk

pre 2 meseca

Koliko god da ne volim Mesija, samo neko ko je potpuni fudbalski analfabeta moze da kaze da je Mbape najbolji igrac koji je ikada igrao tu ligu, pored velicina, samo u ovom veku, poput Ronaldinja, Zuninja, pa na kraju i vec pomenutog Mesija, mozda cak i Tjaga Silve, Nejmara, Benzeme. Mozda sam neke i zaboravio. Da ne pricam o francuskoj reprezentaciji i igracima koji su, jelte, svi igrali tu ligu u nekom trenutku, a medju njima je i jedan Zidan, Anri, da ne idemo dalje.
d

da_nije_L

pre 2 meseca

A Sliskovic, Susic Ibrahimovic?
E

Eden

pre 2 meseca

Hazard. Ali po meni je Mbappe vishe uradio od svih..
Б

Бибарс

pre 2 meseca

Мбапе је за Салдању мбаба.
d

dzoni141414

pre 2 meseca

A mesi nije igrao u ligi1?
G

Gostgost

pre 2 meseca

Svakako nije bolji od Mbapea
K

KLJAJICEVO

pre 2 meseca

U Ligi 1 je igrao i Ronaldinjo. Neukusno je porediti madjionicara iz brazila i ovog momka koji je vise nego dobar fudbaler. To sto je radio Ronaldinjo tesko da cemo ikada ponovo gledati.
D

Druže

pre 2 meseca

Nikog ne možeš uporediti sa tim mađioničarem, pa Mesi je stasao uz njega. Po meni jedan od najboljih svih vremena, a bio bi još bolji da je manje vremena provodio po klubovima.
S

Samo

pre 2 meseca

Se setite, kad mu je ceo Santijago Bernabeu aplaudirao, šta im je tad radio, igrao se sa Realom. Inače u Španiji gotivim Atletik Bilbao, zbog milion stvari.
P

Pdk

pre 2 meseca

Jesteee, bas je Arapima do para. Njih pece jer ne mogu da se trkaju sa Realom i sto nisu osvojili LS. Da mogu to, dali bi oni jos milijardu za godinu u klub ako treba.
7

777

pre 2 meseca

Tacno tako.Toliko su sujetni a i kivni na Real,da im zvoni u ušima od šamara koji su na kraju ipak dobili od Pereza.A kako su samo veliki bili i nasladjivali se prilikom poslednjeg produzetka ugovora.Hteli su da pokažu moć i da su veci od Kraljevskog kluba.Na kraju je igrac otisao bez obeštećenja.
R

Redsi

pre 2 meseca

U B tim do kraja sezone, kakav oproštaj, pravi majmune ljudi iz kluba sezonama unazad, što samo podseća da nikad neće biti veliki klub, bez obzira na milijarde koje se upumpaju