Komentari na vest

Kerkez želi da se iz Holandije vrati uzdignute glave: Svi spremni i jedva čekaju utakmicu

B

Brđanska okupacija

pre gotovo 2 godine

Velika bura je izbila u Enšedeu jer je pola stadiona pokupovala srpska dijaspora na čelu sa gostujućom armadom Brđana Revolt, navijači su okrenuli leđa klubu, i sada se loša energija ugnezdila u timu Tventea, i te holandske razmirice sad treba samo pretočiti u rezultat na terenu u korist moćnih Brđana.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

Bravo, kako si ti zlobno nadahnut i neduhovit, na dedu!
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

6 0 u najavi
G

Gostiša

pre gotovo 2 godine

Sve što izgubite sa manje od 3 razlike treba da budete presrećni. Svi navijamo ali nerealno je da prođete.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Ako daju brz gop na startu, možda i ima nade. Samo moraju da igraju Adžić i Ovusu. Ndiaje nije loš, ali je Ovusu prebrz, što može da se odnosi na kontre gde ako dobije pravu loptu u prostor, može da realizuje. Šta je sa Šapićem i Jankovićem? Šapić bi ovde bio plus za prekide, uz Badamosija. Janković je bolji igrač od Ivanovića, koji je označen kao veliko pojačanje. Nema Čolovića koji je top igrač. Da su bili pametni da dovedu nekog ofanzivnog veznog npr Suma i napadača sa nekim iskustvom iz takmičenja, npr Boaći. To bi već bila ozbiljnija ekipa, možda čak i za napad na titulu
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Realno je da Tvente ponovo pobedi sa 2, 3 gola razlike. Bolja su ekipa, iskusnija svakako. Sto se Cuke tice, bitno je odigrati dobar mec, dati sve od sebe, trcati celu utakmicu i da zalaganje bude na najvisem nivou. Nije sramota izgubiti i 5:0 ako si dao svoj maksumum u tom trenutku. Neka probaju malo ofanzivniji pristup koliko je to moguce pa da vidimo sta ce se desiti. Bunker do 70. min pa ako bude 0:0 onda srljanje u napad nece nista doneti naravno. A znamo svi da je to omiljena taktika nasih strucnjaka.
T

Tanasije CZBG

pre gotovo 2 godine

Igraci su spremni da fasuju jedno 5 komada minimum
B

Batistuta1

pre gotovo 2 godine

Imate šanse, ako ubace pionire.
C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da se desi Hamarbi 2.0 samo da u ovom slučaju u revanšu Čuka preuzme ulogu Hamarbija,a Tvente Čukinu ulogu iz prošle sezone pa da ih kojim slučajem Čuka nakanta sa 3-4 razlike i prođe dalje što i nije nemoguće ako se desi da Tvente dobije crveni karton do 30-og minuta..Ali opet da se ne lažemo ako realno gledamo sve osim poraza bi bio veliki uspeh za Čuku sutra
D

Dejan galenika

pre gotovo 2 godine

Polij se hladnom vodom pre nego sto ovako nesto izjavis.
D

Draškooo

pre gotovo 2 godine

Čukarički je gostujući kod Zvezde već navikao da igra pred velikim brojem navijača i uvek je pružao dobar otpor. Nema razloga da i u Enšedenu ne predstavi našu ligu u pravom svetlu. Jesu brža ekipa, ali ne i bolja. Sa njima može da se igra, samo da ih ambijent ne natera da prave naivne greške i da dobijaju bez potrebne kartone. Da se izdrži početni pritisak, pa kako vreme bude teklo, biće tu prostora i za neku šansu, e sad jedan gol bi sve promenio, možda i napravio interesantnu utakmicu za gledanje. Puno sreće našem predsedniku, pa da nam donese neki bod, ako ništa drugo, neka se pobedom oprosti od Evrope. Iznenađenja prave i amaterske ekipe, zašto se i Čukarički ne bih pobrinu za iznanđenje večeri.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Ambijent? To više neprolazi ni kod maltežana samo kod nas se još raspredaju ti mitovi o ambijentu publike.
d

dežavi

pre gotovo 2 godine

Previše neozbiljnih trenera ima u našoj ligi.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Sve, osim petarde je OK!