Komentari na vest

Kiks kijevskog Dinama, Zvezda nema više čemu da se nada

V

Voždovac

pre 26 dana

Tragikomičan naslov i tekst. Verovatnoća da se poklope rezultati u 6 liga je kao da titulu u Srbiji osvoji TSC.
z

zauzeto ime

pre 27 dana

ali "Tinjala je nada u Crvenoj zvezdi da bi mogli da im se poklope rezultati u šest evropskih liga, te da bi drugu godinu zaredom mogli da proslave direktan plasman u Ligu šampiona" ........... zanimljivo prvenstvo kad se zna osvajac pre pocetka lige, zato i beleze takve rezultate u evropi
b

bingosale76@gmail.com

pre 26 dana

a vi bas belezite dobre rez,kako vas nije sramota da pricate o drugima dok vi primate u evropi 5 komada,vi zaista nemate obraza ni malo..
P

Pedja108

pre 27 dana

Za Zvezdu je ok i da bude sa najvecim koeficijentom i da igra poslednje kolo kvalifikacija kao privilegovan. Milojevic zna kako se dobijaju te utakmice.

Marko Pavlovic

pre 27 dana

Zvezda već šampion? Prekinuto prvenstvo, nisam propratio? 🤣🤣🤣
R

RealNo1

pre 27 dana

Па нема ко да их заустави и лиги. Партизан за 2 класе лошији.
S

Sherlocked

pre 27 dana

Niko nije bio lud tome da se nada. Samo vi danima pisete o tome kao nezdravi.

Неко реалан

pre 27 dana

Лепше је ЛШ због новца, али реалније је ЛЕ. У ЛЕ могу да се накупе бодови, има атрактивних противника за пун стадион. Играћемо квалификације за ЛШ, па нека се Терза отвори за крштене бекове и крштеног нападача. Ако се то уради није далеко ЛШ. Спортски поздрав.
G

Gile 88

pre 27 dana

Bar LE cemo sigurno igrati
J

Jao

pre 27 dana

Šmrc 🥲
a

au

pre 27 dana

Sparta odoleva Slaviji a Slavija prva sa bodom vise. Koji amaterizam od novinarstva
D

Daki...

pre 27 dana

a Partizan jel ima cemu da se nada?
S

Slavuj

pre 27 dana

Pusti ti Partizan. Ova Bg štampa počela da piše bajke u kojima treba u 5 liga da se nešto podudari, pa da mjezimica ode direktno u LŠ. To vam je upalilo prošle godine zahvaljujući bodovima koje je osvojio i Partizan i nikada više. A sada u kvalifikacije a sreću ste ispucalu još u prvom Milojevom mandatu.

Ivica Gasic

pre 27 dana

@Slavuj Pa šta? Jel ti krivo?

Ivica Gasic

pre 27 dana

@Slavuj Pa šta? Jel ti krivo?
G

Gost123455

pre 27 dana

Po ko zna koji put citam u clanku “samoprozvana republika Kosovo”. Halo ljudi, vi ste najcitaniji sportski portal u regionu, nevjerovatno je da izrazavate svoje misljenje a kamoli da se bavite politickim stvarima u clancima koje pisete, pa to je van svake pameti

Mladen

pre 27 dana

Ma bravo majstore, sta mislis da napisu da smo pokusali da otmemo Kosovo od albanaca?Dali bi ti to smirilo duhove?
1

123455

pre 27 dana

Nisi shvatio ili ne zelis. Ne bi to trebalo uopste da se spominje, pogotovo ne na sportskom portalzu. Ne shvatam zasto bi mi duhovi bili uznemireni uopste
a

argh

pre 27 dana

Nema šta tu neko želi ili misli, hoće ili neće, jasno je šta kaže Ustav.
1

1980

pre 27 dana

Ako budemo dobri proći ćemo ako ne nećemo. Uzdamo se u 6 liga da nam se poklope. Počećemo horoskop da pratimo.
4

4004040

pre 27 dana

grobari se uzdaju u nasu pobedu protiv efesa, moš misliti kao je tek njima 😂
1

1980

pre 27 dana

4004040 Ne razmišljam o tome.
G

Grüezi

pre 27 dana

Je li ovi u Ukrajini ratuju ili igraju fudbal?
Š

Šta je sa Krivbasom?

pre 27 dana

Pa valjda su oni najveća opasnost za Donjeck!
B

Babaroga

pre 27 dana

Svim klubovima sa Balkana zabraniti takmičenje u LŠ gde uvek budu poslednji u grupi i samo služe za gol razliku. U stvari, dobro je jedino za klađenje, znaš da će sigurno da izgube
р

рндуљо бре

pre 27 dana

Ма за нас се знало, требао нам кикс 5 тимова али Динамо ЗГ ако буде првак, живи ће се појести, јер њима је требао само кикс Шахтјора. Као случајно УЕФА баш од ове сезоне променила правило да не иде по бодовима државе него клуба, само да Србија неби два пута узастопно имала директног у ЛШ. Каже неко боље ЛЕ, то је најгоре друже, добијеш групу Севиља, Марсеј, Ливерпул и не узмеш ни бодове а у лови само за милион више од ЛК. Зато или ЛШ за нас реално само због лове а ЛК је екстра такмичење, наш ранг, узмеш бодове а лове као у ЛЕ.
B

Burek

pre 27 dana

E ja sam rekao ovo za ulazak u LE. Ima smisla ovo što pričaš apsolutno sa jedne strane, ali zapravo bi nam takva grupa smrti više odgovarala jer ti jači timovi ne bi sa 100% snage ulazili u te mečeve jer im je bitnije da uđu u LŠ (iako bi mogli osvajanjem LE, ali to je ipak proces). Naloženiji bi bili srednji timovi poput Trabzona, Frajburga, Genka, pa i Ludogoreca ili Karabaha nego npr. Liverpul koji bi igrao sa pola klinaca u startnoj postavi. A svakako da ni u LŠ nije nemoguće da se uzme treće mesto u grupi (Kopenhagen je čak uspeo drugo, ali to je za nas ipak daleki domet).
1

1912

pre 27 dana

@Burek Ljudi jel vi čitate vesti poslednih godinu dana u vezi promene sistema takmičenja? Bilo ih je na desetine na tu temu. Nema više trećeg mesta u grupi, biće jedna tabela. Cilj za plasman dalje će biti 24. mesto, za šta će biti potrebno bar dve pobede i još neka nerešena utakmica od osam ukupno. Svaki plasman ispod 24. mesta će značiti kraj evropske sezone.
@

@1912

pre 27 dana

E dobro si to rekao, skroz zaboravih na to ahahahahahah Svakako, u LE bismo imali fine šanse za 24. mesto
M

Mozartizan

pre 27 dana

Cuj njih "tinjala nada" koja nebuloza,niko iz Zvezde nikad to pomenuo nije vec samo novinari ovde sa portala i niko drugi,smesni ste i providni!
S

Slavuj

pre 27 dana

Niko iz Zvezde to nije pominjao, a novonari pišu?Pišu zato što su im iz Zvezde rekli da malo zamajavaju javnost i narod. Bg portsli su vaša najveća reklama.
B

Burek

pre 27 dana

Ko zna zašto je to dobro, ako ispadnemo u kvalifikacijama idemo u LE gde imamo šanse da napravimo neki uspeh
S

Samo

pre 27 dana

Mi nije jasno, ko se čemu nadao. Danima se o tome piše, a svi znamo da od toga nema ništa.
B

BokiUSA

pre 27 dana

Pa niko se nije ni nadao iskreno. Treba pola Evropskih liga da se poklopi. A iskreno mislim da ce I Dinamo Z biti sampion kao I Kopenhagen...
B

Burek

pre 27 dana

Dinamo možda, ali Kopehangen bogami malo teže jer su nanizali dva poraza od Brondbija i Norsjelanda (treći su na tabeli)