Kiks kijevskog Dinama, Zvezda nema više čemu da se nada

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 18:36

Kijevljani remizirali protiv Čerkasija i praktično predali titulu Šahtjoru – 1:1

Tinjala je nada u Crvenoj zvezdi da bi mogli da im se poklope rezultati u šest evropskih liga, te da bi drugu godinu zaredom mogli da proslave direktan plasman u Ligu šampiona. Naravno, ako prethodno odbrane značajniji pehar u Srbiji.

Slute raspleti u Danskoj i Hrvatskoj na Zvezdinu sreću, Sparta i dalje odoleva napadima Slavije iz Praga, ali čini se da su šanse ekipe Vladana Milojevića sve manje i manje. I to zbog Ukrajinaca. Da podsetimo, tamo je potrebno da Šahtjor iz Donjecka ne osvoji titulu, ali će to biti praktično (ne)moguća misija. I za Dinamo iz Kijeva kao najvećeg izazivača, kao i za Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Veliki kiks napravio je gigant iz glavnog grada Ukrajine, pošto je u odloženom meču 13. kola remizirao na svom bunjištu sa slabašnim Čerkasijem – 1:1. Šahtjor posle današnjeg raspleta ima identičan broij utakmica kao veliki rival, i uz sve to četiri boda više.

Kada tome dodamo da će ekipa Iralija Azarova biti domaćin u narednom derbiju, jasno je što su Zvezdine šanse sve manje i manje.

Dinamo iz Kijeva je napravio neoprostiv kiks. Čerkazi je pre današnjeg gostovanja na stadionu Valeri Lobanovski bio u seriji od pet mečeva bez pobede. U tom intervalu je dao samo četiri gola.

Ali danas je smogao snage da se podigne, iako je Jermolenko u 15. minutu poveo. Gosti su izjednačili preko momak iz samoproklamovane države Kosovo Hajdina Salihua.



tagovi

Dinamo Kijev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara