Klemon Lengle (©Reuters)
Klemon Lengle (©Reuters)

Klemon Lengle rekao DA Totenhemu, teško da će Barsa dobiti svojih 35.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.22. | 15:37

Pozajmica verovatnija opcija

Klemon Lengle je odlučio. Francuski štoper, jedan od igrača na koje Ćavi ne računa u narednoj sezoni, obećao se Totenhemu, pa sada ostaje samo da vidimo da li će dva kluba uspeti da se dogovore oko saradnje.

Pevci svakako imaju para za 27-godišnjeg fudbalera, ali nisu poznati kao klub koji se rasipa, a Barselona je u takvoj finansijskoj situaciji da joj je svaki evro neophodan zbog čega će želeti da nadoknadi veći deo od 35.900.000 evra koliko je 2018. uložila u Lenglea kako bi ga dovela iz Sevilje.

Izabrane vesti

Ispostavilo se – pogrešna procena. Bilo je tu nekih solidnih partija, ali nikoga na stadionu Kamp Nou nije ubedio da je kalibar za Barselonu. Prošle sezone Lengle je odigrao skromnih 814 minuta u Primeri i Ćavi nije bio oduševljen.

Barsi naravno odgovara da odmah dođe do transfera, ali realnije je da Antonio Konte štopera isprva dobije na pozajmicu. A da li bi uz nju išao i obavezan ili moguć otkup ili te mogućnosti uopšte ne bi bilo ostaje da se vidi.

Na Kamo Nou bi svakako najviše voleli da dobiju i drugu ponudu, pa da onda uđu u licitaciju, Totenhem bi to naravno da izbegne.


tagovi

Klemon LengleLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara