Ključna bitka za omladince Srbije

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.11.18. | 10:40

Naša selekcija večeras protiv Severne Irske (20 časova) želi da popravi utisak posle kiksa u sudaru sa Kazahstanom

Omladinska reprezentacija Srbije napravila je kiks u prvom kolu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope protiv Kazahstana (2:2), međutim tim Nenada Sakića i dalje drži sudbinu u svojim rukama. Orlićima je potreban trijumf u večerašnjem susretu protiv domaćina Severne Irske (20 časova) kako bi se približili konačnom cilju, plasmanu u elitnu grupu.

Da podsetimo, plasman u narednu rundu kvalifikacija overiće prve dve selekcije iz naše grupe. Reklo bi se da igrači rođeni 2000. godine imaju potencijal za tako nešto.
„Odlično smo ušli u utakmicu sa Kazahstanom. Imali smo dve ili tri šanse na 0:0. Imali smo dve ili tri šanse. Dopustili smo Kazahstancima da iz dve kontre dođu do dva gola“, poručio je napadač Milutin Vidosavljević.

Izabrane vesti

Naš večerašnji rival je startovao remijem protiv Poljske (0:0). reč je o klasičnoj ostvrskoj ekipi. Imaće rival i podršku sa tribinama.
„Ako budemo igrali kao protiv Kazahstana, verujem da možemo da pobedimo. Naravno, ne smeju da nam se događaju sitne greške, kao na prvom susretu kada smo dva puta kapitulirali. Irci su čvrsta ekipa, ne vole mnogo da igraju, više se oslanjaju na dugačke lopte“.

Ne žele Orlići da se opterećuju duelom između Poljske i Kazahstana.
Idemo iz meča u meč. Ne plašimo se nikoga, sa bilo kojom reprezentacijom možemo da igramo. Bitno je da pobedimo Irce“.

KVALIFIKACIJE ZA PE OMLADINACA

GRUPA 9

Subota

15.00: Poljska - Kazahstan

20.00: (1,82) Srbija (3,45) Severna Irska (4,10) 


tagovi

Milutin Vidosavljevićomladinska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara