Klop (©Reuters)
Klop (©Reuters)

Klop: Nemam baš ništa dobro da kažem o našoj igri

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 23:43

„Da li možemo da prođemo posle 0:3? Nemam pojma“, priznao menadžer Liverpula

Debakl. Liverpul je razbijen na parčiće nasred svog „Enfilda“, čak su navijači počeli da izlaze sa stadiona ranije, pre kraja, što samo govori kako je Atalanta upropastila Crvene u četvrtfinalu Lige Evrope (3:0).

Menadžer Liverpula Jirgen Klop priznao je posle meča da u igri njegovog tima, jednostavno, ništa nije valjalo.

Izabrane vesti

„Nažalost, nemam baš ništa dobro da kažem o našoj igri. Početak je bio u redu, Darvin Nunjez je imao dobru priliku, ali od tog momenta sve je krenulo naopako i nemam ništa pozitivno da kažem“, počeo je Klop posle meča.

I nastavio je u istom stilu.

„Nije mi se dopala taktička postavka kada smo imali loptu. Poklanjali smo im lopte, a onda bismo krenuli u jurnjavu za njima. Atalanta je igrala dobro, postigla tri gola i zasluženo pobedila“.

Bez obzira na sve, Klop ne može da kaže da je njegov tim već sada ispao.

„Pogledaću snimak u ponedeljak. Znam već sada koje stvari moramo da uradimo bolje da bismo izgledali bolje. Da li možemo da pobedimo u Italiji? Naravno da možemo. Da li možemo da stignemo 0:3? Stvarno ne znam. Ali, večeras se osećamo jako loše i to je najbitnije. Igrali smo mnogo loše i moramo da to prihvatimo. Nije nam se to često dešavalo, tako da očekujem reakciju ekipe u nedelju protiv Kristal Palasa“, poručio je Klop.

 



tagovi

Jirgen KlopLiverpulLiga Evrope

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara