Jirgen Klop (@Reuters)
Jirgen Klop (@Reuters)

Klop očajan: Ovo je poslednje što nam je trebalo...

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.10.20. | 01:35

"Kako je bilo? Kao u braku"...

Liverpul je došao do druge pobede u Ligi šampiona, posle Ajaksa (1:0) tukao je i danski Midtjiland (2:0), međutim posle ovih 90 minuta legitimno je postaviti pitanje da li bi se Jirgen Klop odrekao trijumfa u zamenu za zdravog Fabinja.

Brazilac je u 30. minutu morao da napusti igru zbog povrede, a u situaciji kada su van stroja Virdžil van Dajk i Žoel Matip to bi mogao da bude izuzetno snažan udarac za Redse. Sve pod pretpostavkom da se radi o težoj povredi i potrebi za dužim odsustvom...

Izabrane vesti

Otuda zabrinuto lice nemačkog stručnjaka bez obzira na pobedu i veliki korak ka osmini finala.

"Ovo je bilo poslednje što nam je trebalo... Ne znam šta da kažem. Osetio je bol u tetivi, jasno vam je da to nije dobro. Rekao mi je da može da nastavi, ali ako ne sprinta. Videćmo, moraće prvo na skener. Očigledno da je situacija veoma komplikovana. Njegov izlazak bio je šok za ekipu".

=== KLADI SE NA LIGU ŠAMPIONA ===

Da sve bude gore, ni Džordan Henderson nije potpuno fit, on je odigrao samo prvih 45 minuta...

"Hendo mi je kazao da može da igra dalje, ali u ovakvim trenucima nisam smeo da rizikujem. Moramo da budemo odgovorni. Plan je pre utakmice bio da odigra 45 minuta kako bi bio spreman za Vest Hem za vikend".

Sada je gotovo izvesno da će Jirgen Klop morati da se osloni na nekog od svojih tinejdžera. Protiv Danaca šansu je umesto Fabinja dobio 19-godišnji Ris Vilijams. To verovatno znači da će ovaj momak dobiti poverenje i u Premijer ligi, pogotovo što je sasvim korektno odradio svoj deo posla.

Kada je sam meč u pitanju Klop je na sebi svojstven način bio veoma slikovit...

"Bila je ovo teška noć za nas. To vam je kao u braku, imate dobre i loše trenutke. Kada je loše morate da se držite zajedno. Momci su večeras to uradili i zasluženo smo pobedili. Srećan sam zbog toga", podvukao je Nemac.



tagovi

Jirgen KlopLiga šampionaFabinjo

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara