Komentari na vest

Klopov odlazak lomi kičmu Liverpulovom timu, navijači strepe zbog tri imena

P

Prognozer5033

pre 3 meseca

Sad je slika mnogo jasnija za neke igrače. Salah će otići u Saudijsku Arabiju ili će ostati u Evropi ako ga bude tražio Real, Barsa, PSG(opet Arapi). Arnold je vjerujem da će otići, ali zato Van Dajk već daje dvosmislene odgovore, što sugeriše da bi se mogao upariti sa Markinjosom u PSGu, ili nekoj sličnoj ekipi van Engleske. Nije isključeno da zbog eventualno loših rezultata i golmana promjene, pošto su golmani inače koloteralna šteta, ma koliko bili kvalitetni. Minjolea su pustili, Hart iz Sitija, Čelsi je pustio Čeha zbog Kurtoe, a Kurtoa otišao u Real da mjenja već odličnog Kejlora Navasa. U suštini, borba za top četri im sledi, od šestog do četvrtog mjesta.
B

Burazengija

pre 3 meseca

FSG planira angazovanje Zizua zarad Mbapea, koji je njihova tiha patnja jos od Monaka. U svakom scenariju, Salah ce biti zrtvovan zarad novca koji ce otici novom menadzeru na prohteve. Mbape ce dobiti platu Salaha...Iskreno se nadam da se to nece desiti i da ce kostur ekipe ostati predvodjen Pep Ljindersom ili Xabi Alonsom, ne vidim nekog treceg na vidiku.
d

duc

pre 3 meseca

Jeste, novinaru, sigurno je Endo od 30 godina buducnost Liverpula
F

FM

pre 3 meseca

Nema sanse da TAA ode, on je rodjeni skauzer. Ako VVD ode, TAA ce dobiti i kapitensku traku!

lpool

pre 3 meseca

Ko je malo istrazivao FSG inace i vlasnike Red Sox-a, zna da su svakako spremni da prodaju najboljih igraca ako procene da ih kostaju previse, sto su tamo i radili. Naravno da se nadam da to sada nece biti slucaj, Trent mi deluje kao igrac koji zeli "Dzerardovu" karijeru, Virdzil je promovisan u kapitena dok je kod Salaha malo drugacija situacija.. Ako se arapi isprse sa 150+ miliona mozda ce ga zrtvovati zarad skupljanja budzeta za novog trenera (kao sto je bio slucaj sa Kutinjom).
2

2233

pre 3 meseca

Nece Virzdil i TAA nikada napustiti Liverpul, dzaba se nadate....
g

gistgist

pre 3 meseca

Salah odlazi za velike pare u Arabiju,Arnold potpisuje novi ugovor, Van Dajk ostaje do isteka ugovora..ako je verovati onome sto pisu Liverpulovi fanovi i "insajderi" u Engleskoj.